Yeme & İçme Günaydın, sabah kahvaltısı yaptınız mı? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Offf🤤Kimilerine tatil kimileri çalışıyor.Bu sabah kahvaltının hakkını veren kimler var yoksa poğaça simit ile mi geçiştirdiniz? Günaydın, sabah kahvaltısı yaptınız mı? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 691 cevap paylaştı. Bonjour!Yaptım evet ama pek ceşitlerin bol olduğu bir kahvaltı değildi 🥲. Gerçi istesemde çok yiyemem. ❤ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kahvaltı yapmıyorum 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. GunaydınAyyy ben tatilim birazdan kahvaltiýa gidicem 😋 1 2 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Afiyet olsun simdiden😀 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Tesekkür ederim 🌸 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Günaydın, Hayır yapmadım. İştahımı öğlen yemeğine saklıyorum. 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Günaydın, tatilim ve yeni uyandım 😃Kahvaltıya davet eden olsa da yapsam 🥺 yoksa yulaf yemeye devam 😒 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 456 cevap paylaştı. Gün aydın canım benim tatlım 😀 Yaptım... 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Afiyet bal şekker olsun😀 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Günaydın selamalekimm hayır yapmadım 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Alekimselam😀😀 Yorumla
ferno Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl son bir kaç aydır kahvaltı öğünü artık hayatımda yok. aramıyorum. 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl kahve içtim..bence yeterince güzel bir kahvaltıydı :) 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tünaydın! Hayır daha yeni öğle yemeği yiyeceğim. 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Günaydınn, kahvaltı yapmak yerine yemek yedim 😃 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Günaydın , yenı uyanan bne 🥺 0 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı. Yapmadım canım çekti 👍👏🧿 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Ismarla da yiyelim 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yaptım 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yaptım 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. 2 Ev poğaçası + Çay 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bonjour!
Yaptım evet ama pek ceşitlerin bol olduğu bir kahvaltı değildi 🥲. Gerçi istesemde çok yiyemem. ❤
Kahvaltı yapmıyorum
Gunaydın
Ayyy ben tatilim birazdan kahvaltiýa gidicem 😋
Afiyet olsun simdiden😀
Tesekkür ederim 🌸
Günaydın,
Hayır yapmadım. İştahımı öğlen yemeğine saklıyorum.
Günaydın, tatilim ve yeni uyandım 😃
Kahvaltıya davet eden olsa da yapsam 🥺 yoksa yulaf yemeye devam 😒
Günaydın.
Gün aydın canım benim tatlım 😀
Yaptım...
Afiyet bal şekker olsun😀
Günaydın selamalekimm hayır yapmadım
Alekimselam😀😀
son bir kaç aydır kahvaltı öğünü artık hayatımda yok. aramıyorum.
kahve içtim..
bence yeterince güzel bir kahvaltıydı :)
Spordan sonra yapacağım
İş yerinde yedim bir şeyler..
Günaydın 😊 henüz yapmadım.
Tünaydın! Hayır daha yeni öğle yemeği yiyeceğim.
Günaydınn, kahvaltı yapmak yerine yemek yedim 😃
Günaydın , yenı uyanan bne 🥺
Yapmadım canım çekti 👍👏🧿
Henüz yapmadım
Hayır yapmadım henüz sjsn
Hayr yapmadm daha
07:00 da yaptım
yok döner yedim direkt
Omlet yedim
Ismarla da yiyelim
Evet
Yaptım