Yeme & İçme Günaydın, kahvaltı yaptınız mı? Ayşenurlu34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ben şimdi yapacağım. Keyifler yerindedir inşallah. Allah iyiliğinizi versin. Günaydın, kahvaltı yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır yapmadım 0 0 Yorumla
Gezen_horoz Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% 1 yıl Davet etmiyorsun kahvaltıya nasıl keyfimiz yerinde olsun 0 0 Yorumla
cozumariyor Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Günaydın. Bugün işi asasım geldi, sahilde kahvaltı yapıyorum. Özlemişim 0 0 Yorumla
Mlyusioq Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kahvaltı hazır hadi gel diyen yokki dkdk 1 3 Yorumla Seni_ben 1 yıl Ayıpsın hadi gel @mlyusioq Yorumla Mlyusioq 1 yıl @Seni_ben çayı koy Yorumla Seni_ben 1 yıl Koydum bile sen gel Yorumla
içimidökmekiçinn Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Afiyet olsun çayımı yudumluyorum ben de. :) 0 0 Yorumla
Dilekli123456789 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Günaydın hazirliyorum 0 2 Yorumla Ayşenurlu34 1 yıl Kolay gelsin Yorumla Dilekli123456789 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
303_mustafa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Günaydın sana erkencsin 0 7 Yorumla Ayşenurlu34 1 yıl Aslında geç bile kaldım Yorumla 303_mustafa 1 yıl Ne yapiyorsun Yorumla Ayşenurlu34 1 yıl Çay iciyorum Yorumla Ayşenurlu34 1 yıl Sen Yorumla 303_mustafa 1 yıl Yeni uyandim hala yataktayim Yorumla 303_mustafa 1 yıl Kac yasindasin Yorumla 303_mustafa 1 yıl Uyudun mu Yorumla
Hamsterkom Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Börek ile çay tek 0 4 Yorumla Ayşenurlu34 1 yıl Afiyet olsun Yorumla Hamsterkom 1 yıl Teşekkür ederim sana da afiyet olsun Yorumla Ayşenurlu34 1 yıl Teşekkürler Yorumla Hamsterkom 1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır yapmadım
Davet etmiyorsun kahvaltıya nasıl keyfimiz yerinde olsun
Günaydın. Bugün işi asasım geldi, sahilde kahvaltı yapıyorum. Özlemişim
Kahvaltı hazır hadi gel diyen yokki dkdk
Ayıpsın hadi gel @mlyusioq
@Seni_ben çayı koy
Koydum bile sen gel
Amin afiyet olsun
Afiyet olsun çayımı yudumluyorum ben de. :)
Yapmadım açlıktan ölüyorum :)
Günaydın evet şimdi yapıyorum
Günaydin evet yaptım canim sen yaptinmi
Günaydın öğle yemeği geldi nerdeyse 🤣
Günaydın hazirliyorum
Kolay gelsin
Teşekkür ederim
Günaydın sana erkencsin
Aslında geç bile kaldım
Ne yapiyorsun
Çay iciyorum
Sen