Yeme & İçme Tatlının yanında en iyi hangi içecek gider? AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Normal şartlarda kahveciyim ama bu durumda çay diyeceğim. Tatlının yanında en iyi hangi içecek gider? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tatlının yaninda şekersiz çay tercih ediyorum veya sadece su içerim ki tatlının tadına varabileyim😋 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çoğu kişi bilmez ama tatlının yanında soğuk süt iyi gider hemde dengeler güzel olur 2 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. Şerbetlilerde çay, sütlülerde veya pastalarda filitre kahve çok güzel gidiyor. 1 2 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Kesinlikle ✌️ Yorumla BuzlarTrileçesi +1 yıl 🤝🏻 Yorumla
Scorpio_01 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Limonatadan iyisini bulamadım. Özellikle baklavanın yanında 🙂 0 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Şerbetlilerde ayran, hamur işi pastalarda süt, sütlülerde çay 0 0 Yorumla
Tiryanna Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Ayran içen Ruh hastaları var onlar gelmeden çay demek istiyorum 0 0 Yorumla
Kafasikarisiksey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl En güzel demeyelim ama en sağlıklısı ayranmış kandaki şekeri derhal düzenlermiş 0 0 Yorumla
user2101 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Şerbetli tatlıların yanında çay içmeyi seviyorum ama çikolatalı tatlılarla da kahve çok iyi gidiyor 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Tatlıyı direkt gömerim. Üzerine 3 5 bardak çay 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tabiki çay 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. genelde içmem ama belki su olabilir 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Süt güzel olur, bazı tatlilarda ise filtre kahve. 0 0 Yorumla
Katreyn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Baklava türü tatlıysa ayranla güzel gidiyor 0 0 Yorumla
alenalena Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Belki saçma ama ben tuzlu ayran içerim. 0 1 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Rafine zevklerin tercihi 🤝 Yorumla
Ömerf21 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben süt içerim bir sporcu olarak 😅😅 0 1 Yorumla Ömerf21 +1 yıl Sıcak süt ama miss gibi gider Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Su gider 0 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 534 cevap paylaştı. Limonata da gider 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Tatlının yaninda şekersiz çay tercih ediyorum veya sadece su içerim ki tatlının tadına varabileyim😋
Kahve
Çoğu kişi bilmez ama tatlının yanında soğuk süt iyi gider hemde dengeler güzel olur
Şerbetlilerde çay, sütlülerde veya pastalarda filitre kahve çok güzel gidiyor.
Kesinlikle ✌️
🤝🏻
Limonatadan iyisini bulamadım. Özellikle baklavanın yanında 🙂
Şerbetlilerde ayran, hamur işi pastalarda süt, sütlülerde çay
Ayran içen Ruh hastaları var onlar gelmeden çay demek istiyorum
En güzel demeyelim ama en sağlıklısı ayranmış kandaki şekeri derhal düzenlermiş
Şerbetli tatlıların yanında çay içmeyi seviyorum ama çikolatalı tatlılarla da kahve çok iyi gidiyor
Buda sorumu.. çay tabiki
Tatlıyı direkt gömerim. Üzerine 3 5 bardak çay
Şerbetliyi ayran söndürür 😬
Tabiki çay
genelde içmem ama belki su olabilir
Ayran , dengelesin diye
Süt güzel olur, bazı tatlilarda ise filtre kahve.
Baklava türü tatlıysa ayranla güzel gidiyor
Belki saçma ama ben tuzlu ayran içerim.
Rafine zevklerin tercihi 🤝
Ben süt içerim bir sporcu olarak 😅😅
Sıcak süt ama miss gibi gider
su idealdir bence..
buz gibi..
Çay daha iyi olur baklavayla
Çay..
Çay severim ☺️
Su gider
Su 💧