Bu güne kadar yediğin en tuhaf yemek çeşidi neydi? Soruya görsel ararken gördüklerimden sonra bugün yemek yemiycem ben yemiyorsa sizde yemeyin diyecektim ki amaaan ne günahıniz var di mi?
Kızlar Bir Adım Öne En tuhaf yediğim şey midye dolması onun da tadına baktım haricinde Kelle paça işkembe şırdan gibi sakatat türlerini yiyemiyorum keçi ve koyun sütü ve ürünleri de ağır geliyor tabi nimete kusur bulunmaz ama bana uymayan yiyecekler
Yeni tatlar deneme konusuna oldukça kapalı biriyim. Bu başlığı görünce gerçekten düşündüm ve hiçbir şey bulamadım. Türkiye'de birçok kişinin bayıla bayıla yediği klasik şeyleri (kokoreç, midye vb) bile hiç yemedim.
Önce sen verdiğin tepkiye bakar misin? Okusana nedir? Baştaki soru ifadene yönelik cevap yazdım. Diyet üyelerde görüşleri okuyor cevap nitelikli olması açısından. Fakat üslubun hoş değil. Okusuna nedir?
Ben burada yanlış bir şey görmüyorum siz benim söyleyiş tarzımı görmüyorsunuz. Yazdığıma bakıyorsunz sadece o yüzden üslubdan konuşmak mantıklı değil ama her neyse uzatmak istemiyorum haksız değilim kötü bir tarz da yaklaştığımı düşünmüyorum ama yine de kusura bakmayın.
kokoreçti yani çok beğendiğim bir lezzet olmadı. tutkunu olan mutlaka vardır ama bunu bile yerken zorlanırken şırdan ya da mumbar yediğimi düşünemiyorum.
Tuhaf mıydı kişiye göre değişir ama sushi tattigim en değişik şeylerden biriydi :) belki başka yerde yesem hoşuma gider ama hiç yeme gibi bi düşüncem yok şu an