Kilolu değilim yemek yemeyi çok seviyorum 163 boy 43 kiloyum

Kilonu boyunu söylemene gerek yoktu insanların seni nasıl gördüğünü umursama yemek yemeyi seven insanlar da itici gelmiyor gayet güzel onlarla yerken iştahın açılır ha tabi kilosu sağlığını etkileyecek raddeye gelen yemek severler için diyeceğim yine itici değiller ama artık bir dur diyen arkadaşa ihtiyaçları var
Bir kadının iştahlı olması ile iştahını hayvani bir biçimde yansıtıyor olması aynı şey değil. Yanımda yer alan kişi bir kadın ya da erkek, her ne cinsiyette olursa olsun nezaket ve görgü kuralları çerçevesinde beslenebildiği her an dilediği kadar yiyebilmeli. Ancak, görsel olarak çirkin bir biçimde yansıtılan ''iştah'' bence cinsiyet fark etmeksizin çirkin görünüyor.
İştah iyi bir şeydir. Olmaması eksikliktir ki iştah açıcı şuruplar bunun için var. Benim itici bulduğum şeyse iştahlı insanlar değil tabiide aşırı hızlı yemek yiyenler. Yanımda biri aşırı hızlı yemek yiyorsa ya kalkarım o sofradan ya da onun yemeğini bitirmesini beklerim.
Bonjour!
Bence bu bir kıyas değil. Yemek istiyorsa yesin. Ne zaman yiyicek veya karışılacak bir şey değil. Yalnız ağzını şapırdatmazsa sevinirim bu kişiler. Hızlı yiyorlar genelde 🥲. ❤
Cevap
57Cevap
Eeee herhalde. Masraflı olur..
Neden itici olsun iştahlı olmak kötü bisey degil.. hep mıymıy yiyen kizlar yüzünden böyle düşünür olduk birde açsa bile sevdigi adamin yaninda az yiyormuş rolü yapanlar yüzünden..
Mükemmel hoş bir şey, bana bırakmayan bir manita olsa kilo alma riski yaşamazdım, aç bıraksın meni 😳
Sevmedigim insanların yemek yiyisi itici geliyor evet. İstahlıysa ekstra. Ama bunun cinsiyetle alakası tabii ki yok
Yemek yeme adabını biliyorsa, kilo almıyorsa ve bu yemekleri restaurantta falan yemiyorsa sorun yok asahsa😂
valla hayranım öyle kişilere ben su içsem kilo alıyorum
pilav veya makarna ile ekmek yiyen var ya
Neden olsun ki? Ayrıca olsa kaç yazar? Kimseye zarar vermeden, kendi kendine haz alıyorsun. Ye gitsin, afiyet olsun 🤸♀️
Yemek yemeyi bende çok severim kafa dengi biriyle güzel mekanlarda yemek güzel oluyor ancak hatunların çoğu kilo aldığı için bırakıyordu 😅
Bence Süper birsey bende yemegi cok seviyorum istedigim kadar yiyim hic Kilo almiyorum bu daha da iyi 😂
Sanki kendileri yemek yemiyor mu, hiç de kibar yemiyolar
Abi yok mu benimle bir oturuşta 3 tane ekmek yiyebilecek bir kadın
✋
Aksine doğallık iyidir ama kalkıp masada garsonu yemesin de. 🤣🤣🤣
İştahlı kızlar daha yiğit babacan alfa onlar çok güzel birsey ya😂🥰
Kilolu olması problem olur sağlık açısından ama benim gibi yiyip kilo alamıyorsa güzel
Bir atasözü vardı kız boğazı kaz boğazı diye. Hayır itici değil.
İştahlı insanlar acayip itici geliyor bana. Başkasını bilemem.
İtici bir şey 😀
Para dayanmaz 😀 Kolay kolay da mutlu olmaz
Niye itici olsun. Benim de yiyesim gelir mis gibi. Ye gitsin meaaahh...
Tek zararı cebe olur onun dışında itici bir durum yok.
Hayır.
Aşırı Kilolu da değilsin. Neden itici olsun ki.
Metabolizman hızlıdır ama yinede kilo almıyorum diye çok abanma zaman içerisinde alabilirsin kardeş
Dün yine aynı soru sorulmuştu nie 2. defa soruyorsunuz ki xlksxk
Yiyip yiyip kilo alamıyorsa istediği kadar yiyebilir :D
hayır değil. yemek yemekten bahsediyoruz daha güzel bir şey var mı?
Şapur şupur yiyorsa pek sevimli olmayabilir tabi 🫣
Rüzgarlı havalar başlamadan ye bence kışın sakat senin iş
İtici degil ama sevgililik için uzak durulması gerekir dünyanın yemegini yer hesabı sana kitler
Hayır, açgözlü olmadığı sürece iştah güzel bir şeydir..
bence itici. Düşünsene bi mekana gidip yemek söylüyorsun kıtlıktan çıkmış gibi gömüyor. Iyy
Enerjisi yüksek bir insansın demekki. İtici değil tabiki
Aksine bence çok cici. Lambur lumbur Allah ne verdiyse yiyeceksin.
Dunde 51 kiloydun , ne güzel..
24 saat olmadan 8,9 kilo vermissin😅
Bence şahsın yeme bozukluğu var o yüzden böyle saçma sapan sorular açıyor dünden beri rast geliyorum
Kız erkek ne farkeder ben şahsen kısıtlamam kendimi aşırı olmayacak şekilde yerim bende yemeyi seviyorum kimse için de yemekten vazgeçmem
Kiz sen baya zayifsin bende 163 boyundayim ve 47 kiloyum ama kendimi cooook zayif hissediyorum kilo almak istiyorum 🥺
güzel bişe aferim senin gibi kızlar candır çekinmeden ye tabikide istediğin her şeyi. doğal olman güzel.
niye bu kadar zayifsin popon goguslerin tahta gibidir simdi
Sanane kanka mutluyum :)
kanka demeyeydin iyiydi
Bende istahlıyım halimden belli oluyor zaten ama her yemeği yemem lezzetli olması gerek.
Boğa burcu olarak bende severim yemeyi kilo sorunu olmadığı sürece istediğin kadar ye
Evet hiç hoş değil bence en azından bunu ortamda belli etmesin
Hayır niye itici olsun
Yemek yeme adabını bilerek yiyorsan sorun yok
Bana itici gelmiyor ama herkese geliyor
Kendim kazanip kendim yiyorum kime ne
Hayır bu beslenme iticilik yönü olamaz. :D
değil ne yapsın ölsünmü kız
Fazla yemek yinede iyi değil kilo almasanda
iştah varsa yicen kizim ye tabi
Değil bende yemek yemeyi çok seviyorum
Hayır yiyen insanı çok severim
Yediğin Yemekten ne olur küçücük bi şeysin
Ye ama öyle herkese göstere göstere değiş
Aynı soru daha önce sorulmadı mı ya
Yoo bence güzel iştahlı insanları severim
Severim iştahlı hatunları ☺️
Neden itici olsun çok açsa normaldir
Boyle kadın lazım bana
Hayır ya ne kötüsü güzel işte
Bence değil. Ama insan gibi yediği sürece...
Kilo almıyorsan güzel
Hayır, bunun birkaç yıldır konu olması itici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?