Yeme & İçme Soğuk içeceklerden frozen mı yoksa mojito mu daha çok seversiniz? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ohh buz gibi içeceehkk 🍹🌿👸 Frozen 🍹 Mojito 🍹 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Soğuk içeceklerden frozen mı yoksa mojito mu daha çok seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Frozen 🍹 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. boş ver onları , gel ben sana orta türk kahve soyleyım.https://www.youtube.com/embed/GlKypWn3WLk 0 4 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Olur valla ☺️ Yorumla burakistan35 +1 yıl Tamamdır Orta demi? ☕️ Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Orta şekerli 😌 Yorumla burakistan35 +1 yıl 😛 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yanlışlıkla içtiğim rainbow u frozenle karıştırdım ya mojito değil çünkü benim için bir süre sonra çok naneli gelmişti aroması.Ama yine de katlanılabilirFrozen diyorum. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Biz köylüyüz, bilmeyiz öyle şeyleri.Varsa Ayran veya limonata. Garip garip şeyler bunlar. 1 0 Yorumla
skyseahawk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl dürüst olmam gerekirse bunları bilmiyorum benim soğuk içeceğim maden suyu ve ondan limon ile yapılan çörçil başka soğuk favorim sadece su 0 0 Yorumla
kdrogz34 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl İkisinide yaparım ikisinde severim ben frozenciyim mojito alkollü normalde , Alkollü bir içeçek öyle daha güzel 👌 0 0 Yorumla
Unutmabenicicegi0 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İkisininde bilmiyorum içmedim ilk kez duydum 😂 benim için bir soğuk şalgam suyu olur 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle mojito.Ayrıca çok güzel mojito yaparım. 0 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben alkollü kokteylleri tercih ediyorum. Mojito ve Long island ice tea severim. 0 0 Yorumla
GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 316 cevap paylaştı. Mojito favorim ya bayılıyorum 0 0 Yorumla
öldümgalibaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Her sabah frozen içmeden güne başlayamıyorum 0 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl 😂😂 Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl majito güzel oluyoea basacan cini buzlu neli 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Frozenin son yudumları iğrenç oluyor 0 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 32 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Frozen diyorum. Kafede çalışırken yapardık 😄 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2 sinide icmedim yalan olmasın mojito diyim 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. hiçbiri; limonata :D 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Frozen 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Frozen severim. 0 0 Yorumla
kızsoruyorelif Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl İkiside güzel bence 0 1 Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Ama alkol kullanmadığım için mojitonun alkolsüzü Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Soğuk naneli ayran 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Frozen 🍹
boş ver onları , gel ben sana orta türk kahve soyleyım.
https://www.youtube.com/embed/GlKypWn3WLkOlur valla ☺️
Tamamdır
Orta demi? ☕️
Orta şekerli 😌
😛
Yanlışlıkla içtiğim rainbow u frozenle karıştırdım ya mojito değil çünkü benim için bir süre sonra çok naneli gelmişti aroması.
Ama yine de katlanılabilir
Frozen diyorum.
Biz köylüyüz, bilmeyiz öyle şeyleri.
Varsa Ayran veya limonata.
Garip garip şeyler bunlar.
dürüst olmam gerekirse bunları bilmiyorum benim soğuk içeceğim maden suyu ve ondan limon ile yapılan çörçil başka soğuk favorim sadece su
İkisinide yaparım ikisinde severim ben frozenciyim mojito alkollü normalde , Alkollü bir içeçek öyle daha güzel 👌
İkisininde bilmiyorum içmedim ilk kez duydum 😂 benim için bir soğuk şalgam suyu olur
Kesinlikle mojito.
Ayrıca çok güzel mojito yaparım.
Ben alkollü kokteylleri tercih ediyorum. Mojito ve Long island ice tea severim.
Mojito favorim ya bayılıyorum
tabii ki mojito yaz aylarında sahilde bir başka oluyor...
Her sabah frozen içmeden güne başlayamıyorum
😂😂
Mojito'cuyum. 🍹
Hiç biri buz gibi doğal limonata.
majito güzel oluyoea basacan cini buzlu neli
Frozenin son yudumları iğrenç oluyor
İkisinide içmedim hiç
Su içiyor biz, soğuk😆
Bir barmen olarak mojito tercihim...😂
Frozen diyorum. Kafede çalışırken yapardık 😄
2 sinide icmedim yalan olmasın mojito diyim
mojito :D :D :D