Hepçilim diyenler gelmeden 😂 Tamam öyleyiz de illa bir yanımız ağır basar ya hani. Sebze mi et mi? Ot mu et mi? İkisini dene tarafını seç. Bonus soru ektedir. Ona da bakın bakalım 😂
net etçil beslenmemin çoğunu et türevleri oluşturuyor ve etçil özelliklerim ağır basıyor (12 uzun vekeskin köpek dişi sert ve uzatırsam keskin tırnaklar vs)
canim ete paramiz yetmiyor diye otculduk simdi ota da zor yetiyor. ekmekciliz ama bu gidisle o da gidecek elden. "Bazilari sukursuz" diyen at agizli doyamadigi icin etcil olamayiz biz.
Sey dimi bu veganim bundan dolayı her gün acısını çekiyorum bunu özellikle belirtip hava atıp hatta olmayanların da ne kadar iğrenç olduğunu göstermeliyim
Sanki saçma sapan bir soruya gidip veganım yazdım ameke. Veganım kelimesindeki hangi harf sana vegan olmayanların iğrenç olduğunu anlattı söyle hemen o kelimeyi idam edicem
Vegan değilim oysaki sadece biraz vegan olasım gelmişti. Sayende vegan olsam en saçma durumda bile ot yediğim içtiğim için linç yiyeceğimi anladım teşekkürler artık veganları daha çok kucaklıyorum. Bir etçili vegan yaptın.
Oh kırmızı et fiyatları düşecek sayende çok sağ ol. Kolu komşuya da şöyle hatta sakın kurbanda bir şeyler kesmesinler mis ohh. Ülke veganlarla kalkınacak
Yok la yarın hot dog yapcam. Akşama doğru mantarlı kırılır tavuk sote inanmazsın biber bile koyuyorum cuma biraz sebze cumartesi hamburger yaparız be. Ama wagyu dediğimiz şey 1500 dolar olunca aylık maaşı oraya vermek saçma azıcık ;)
Gecen sene geri dönüşümlü ayakkabı aldım fiyatı normallerden daha pahalı hatta sonra açıldı bir yeri geri gönderip mis gibi karbonu bol yeni ayakkabı alıp lahmacunun içine adana sarıp yedim. Mis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bonjour!
Hepçilimdir. Bu aralar pek et bulamıyoruz diyelim ama olsun. Yaşıyoruz diyelim ehhe. ❤
Hemen hepsini severim gadası
net etçil beslenmemin çoğunu et türevleri oluşturuyor ve etçil özelliklerim ağır basıyor (12 uzun vekeskin köpek dişi sert ve uzatırsam keskin tırnaklar vs)
canim ete paramiz yetmiyor diye otculduk simdi ota da zor yetiyor. ekmekciliz ama bu gidisle o da gidecek elden. "Bazilari sukursuz" diyen at agizli doyamadigi icin etcil olamayiz biz.
Sanırım daha cok otçulum 😂 Bu arada karnivor ve omnivor ne ya ilk defa duydum fjdhd Omnivor mu cevap? 😅
Otçuluz da ama etin yeri ayrıdır etsiz hayat düşünemiyorum sjsjsj
Et ağırlıklı beslenirim protein tozu gibi şeyler kullanmam
ikisi de, ayırd etmem ama et damarım ağır basıyor tabii :D
Karslıyım desem yeterli olur bence 😀
Etçil tabi.
İki dilim pizza arasına biftek koyup sandviç diye yemisligim var. Ne oluyorum ben?
Etçil yanım daha ağır sanki
Seni bile yerim süper mario
Köküne kadar etçilim.
Hepçilim
Sebzeciyim
Hem etçil hem otçul
Etçillim.
Etçilim
0 rh + etçil
Et...
etçilim
Etçil
Hepçil
Otçulum et yemem pek
Etçilim
Veganım
Sey dimi bu veganim bundan dolayı her gün acısını çekiyorum bunu özellikle belirtip hava atıp hatta olmayanların da ne kadar iğrenç olduğunu göstermeliyim
Sanki saçma sapan bir soruya gidip veganım yazdım ameke. Veganım kelimesindeki hangi harf sana vegan olmayanların iğrenç olduğunu anlattı söyle hemen o kelimeyi idam edicem
Vegan saldırsına uğradım mağdurum etciller yiyin şunu
Vegan değilim oysaki sadece biraz vegan olasım gelmişti. Sayende vegan olsam en saçma durumda bile ot yediğim içtiğim için linç yiyeceğimi anladım teşekkürler artık veganları daha çok kucaklıyorum. Bir etçili vegan yaptın.
Oh kırmızı et fiyatları düşecek sayende çok sağ ol. Kolu komşuya da şöyle hatta sakın kurbanda bir şeyler kesmesinler mis ohh. Ülke veganlarla kalkınacak
Ülke değil dünya kalkınacak
Yurtta et cihanda et
Sus karbonetçil seni
Et yeme nolur koyunlar benim olur
Koyun sevmem zaten al hepsi senin olsun
Dana da sevme bırak yoksa biz burada ac ac durak
Bu zamana kadar yediklerine say ahsjs
Daha Arjantin'den dana yicem, kanguru hos diyorlar, timsah ilgi çekici, Kobe de alacaz inş bir gün dolar düşerse ohooo ye ye bitmez
Sulu sulu böyle içi kırmızı az pişmiş missss
Doların düşmesi hayaliyle bunları beklersen sen de en az benim kadar vegansın demektir :')
Yok la yarın hot dog yapcam. Akşama doğru mantarlı kırılır tavuk sote inanmazsın biber bile koyuyorum cuma biraz sebze cumartesi hamburger yaparız be. Ama wagyu dediğimiz şey 1500 dolar olunca aylık maaşı oraya vermek saçma azıcık ;)
Mantar ve biber benim rızkım! Yiyemezsin! Haram ederim!
Senin rızkını garnish yaptık biz. Haramın bol olsun ohhh
Yazıklar olsun..
Hani haram olacaktı be. Yazık olmasın o da nimet.
Haram+yazıklar oldu
Bence haram + afiyet oldu üzgünüm
Karbonetçil seni
Gecen sene geri dönüşümlü ayakkabı aldım fiyatı normallerden daha pahalı hatta sonra açıldı bir yeri geri gönderip mis gibi karbonu bol yeni ayakkabı alıp lahmacunun içine adana sarıp yedim. Mis
Afiyet olsun löp löp et olsun
Ozonu da delerim, buzulları da eritip en büyük eti ben yerim
Aferin sana be alfa mısın nesin
Yok omega iyidir
Omega alana beta benden
No omega tektir kardeş senin betan sen de kalsın bu olay da burada kapansın. Vegan da olma bok gibi beslenme şekli vejetaryen iyidir iyi geceler
Et et ettttt 😍
Etçilim.
Etçil
Etçil ⭐
Hamurcul