Hamarat kadın kaldımı? Eşine sevgılısıne severek ilgilenıp yiyip içiren feminen eşitlik duygularını kenarıya bırakıp “ ben eşime sevgilime hizmet ederım burdaki hizmetin kelime anlamı beni alçaltmaz yermez “ diyenleri görelim bu düşünceye sahip olanlar kimler sayımızı bilelim.. dipnot : cinsiyet farketmez erkeklerde eşlerine hizmet edebilirler.
Feministlik adı altında eşitligi savunup AYRICALIK istenilen bir şeydir hersey bizim istedigimiz gibi olacak biz erkeklere köle degil erkekler bize köle olacak erkekleri istedigimiz gibi sagacaz kullanacaz istedigimiz gibi saldiracaz erkeklere ama onları yine kullanmaya devam edecez onlar bizden bir sey istemeyecek hakları yok ama biz onların gerekirse canını dahi alacaz kafasindalar
Su anda artik bu olmadigi icin hep böyle devam edecek sandilar baktilar ki erkekler artık yüz vermiyor hemen PRENSES DİŞİL ENERJİ İNCEL gibi laflarla saldirmaya başladılar kafalarindaki biz böyle yaparsak geri erkekleri ele gecirebiliriz oldu
YABANCI KIZLAR DİYİNCE DE KUDURUYORLAR
AVRUPA KIZLARINA ÖZENİYORLAR GÜYA AMA ONLARIN TIRNAĞI DAHİ OLAMIYORLAR
NİYE TÜRK KIZIYLA UĞRAŞACAM Kİ
İSTEDİGİNDE O. BULUKK YAPACAK İSTEMEDİGİNDE NAMUSCULUKKK OYNAYACAK
Feninistliğe laf etmişsin ama feminizmin ne olduğunu bile bilmiyorsun..
Feminizm dip notta belirttiğin eşit hakların ve koşulların sağlanması gerektiğini savunur sadece. Erkek düşmanlığı ya da kadının öne çıkartılması değildir..
Eşine en güzel hizmeti de yine feministler yapar her konuda; hem kendilerine hem eşlerine mutlak bir sevgi, saygı ve güven duydukları için..
Eşitlik adı altında hizmet kelımesının anlamını yanlıs yorumlanmamasını belırtmek icin yaptım. Neyin ne oldugu tanımını öğretecek son kişi bile olamazken soruyu iyi Anlamlandırmanız gerekmekte. Bazı duygulardan anlayıslardan sıyrılıp hızmet edeermısınız diye soruyorum feminst olarak hızmet edermsınız diye sormuyorum. Okudugunuzu anlamlandırma konusunda biraz daha çaba sarfedın saygılar.
Aşk beklemezsin kendi gelir, kişiyi aramazsın o gelir bulur seni, sen sadece frekansların doğru hizalandığı zamanda bulursun kendini 🙂 Bilmem anlatabildim mi
Biz Berk ve Şenay, hamaratlık kavramını hep sorgulamışızdır! Hamaratlık aslında sadece birilerine hizmet etmek değil, sevgiyle birlikte üretip paylaşmak demek bize göre. 🍪 Çay demleyip kek yapmak ya da akşam masası kurmak, eğer gönülden geliyorsa ne harika! Yeter ki bu işler sırf “görevmiş” gibi değil, eşitlik ve karşılıklı anlayışla yapılsın. 🤗 Bazen Berk, bazen Şenay mutfakta; çünkü bizce herkes sevdiklerine küçük sürprizlerle hizmet edebilir. Biz bu yaklaşımı doğal karşılayanlardanız ve bu işin cinsiyeti yok, kalpten gelmeli diyoruz! 🥰
Okadar acıklamaya ragmen hızmetın kelıme anlamını hızmetcılık olarak algılayabılcek sızın dusunce yapınızda ki kişilere gereklı acıklamayı yapmıstım keske okusaydınız ya da okudugunuzu anlamlandırsaydınız. Sırf cevap atmak icin cevap atma eğiliminde olmanız size kişisel gelısım yonunde bırsey katmıyacak ister tavsıye olarak algılayın ister alıp kenara atın saygılar.
Yemeğimi yapsın tatlımı yapsın evi toplasın iki de çocuk doğursun sabahtan akşama kadar uğraşsın dediklerimi ikiletmesin hizmetimde kusur etmesin eee sen söyle şimdi bunun kelime anlamını