Yeme & İçme Her hafta mutlaka yediğiniz sabit bir yemek var mı? Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Bonsoir!Her hafta mutlaka yediğiniz sabit bir yemek var mı?-Var sanırım yaa. Tavuk sote olabilir. ❤ Her hafta mutlaka yediğiniz sabit bir yemek var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 13,1b cevap paylaştı. Kuru fasulye sağlık açısından faydalı olduğu yenmeli gadası 1 0 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yok, tamamen ruh halim ve evdekilerin durumuna göre değişiyor 1 5 Yorumla Pseudanor +1 yıl Ruh hali bir tık ikinci planda galiba 🙃 Yorumla İrşii +1 yıl Galiba :) Yorumla Pseudanor +1 yıl Kendi evinde artıkın canının istediğini yaparsın 🥲 Yorumla İrşii +1 yıl Evdekiler derken evdeki malzemeleri kastetmiştim :D Yorumla Pseudanor +1 yıl Detaylar önemli tabi. O derece bir bakış açısı için seni az tanıyorum maalesef 😊 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sabit takılmıyorumNe pişirirsek onu yiyoruz dışarıda yeme alışkanlığımız yok. 1 0 Yorumla
Melis_Aktas Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Kahve olabilir. Çoğu zaman okul çıkışı içiyorum. 1 2 Yorumla Pseudanor +1 yıl Okuldan önce içmek önemli tabi 😎 Yorumla Pseudanor +1 yıl Sonra* Yorumla
a canerozkum Takip Et Master Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 14,1b cevap paylaştı. Son 5 aydır zurna dürüm 😂 1 1 Yorumla Pseudanor +1 yıl Az kaldı diyelim, iyi tarafından bakmak lazım 🙂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 45,1b cevap paylaştı. Sebze yemekleri ve kola 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hamburger♥️😌😃 1 1 Yorumla Pseudanor +1 yıl Bir kalpte benden o zaman ❤ Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 11,7b cevap paylaştı. Patatesli yemekler 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 42 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Makarna seviyorum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 9,3b cevap paylaştı. Mercimek 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Patates 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kuru fasulye sağlık açısından faydalı olduğu yenmeli gadası
Yok, tamamen ruh halim ve evdekilerin durumuna göre değişiyor
Ruh hali bir tık ikinci planda galiba 🙃
Galiba :)
Kendi evinde artıkın canının istediğini yaparsın 🥲
Evdekiler derken evdeki malzemeleri kastetmiştim :D
Detaylar önemli tabi. O derece bir bakış açısı için seni az tanıyorum maalesef 😊
Sabit takılmıyorum
Ne pişirirsek onu yiyoruz dışarıda yeme alışkanlığımız yok.
Kahve olabilir. Çoğu zaman okul çıkışı içiyorum.
Okuldan önce içmek önemli tabi 😎
Sonra*
Son 5 aydır zurna dürüm 😂
Az kaldı diyelim, iyi tarafından bakmak lazım 🙂
Patates kızartması 🍟 😂🙃
Sebze yemekleri ve kola
Hamburger♥️😌😃
Bir kalpte benden o zaman ❤
Köfte ekmek 🫢😋
Salçalı makarna
Patatesli yemekler
Makarna