Bir içecek olabilir bir atıştırmalık akşam yemeğinde bir aparatif kim bilir belkide çayını bandığın o büskividir senin vazgeçilmez alışkanlığın nedir?

Bir içecek olabilir bir atıştırmalık akşam yemeğinde bir aparatif kim bilir belkide çayını bandığın o büskividir senin vazgeçilmez alışkanlığın nedir?
Her gün düzenli olarak yoğurt tüketiyorum. Hem sağlıklı hem de sindirimi kolay olduğu için soframdan eksik etmem. Üzerine biraz da taze meyve eklediğimde hem doyurucu hem de leziz bir atıştırmalık oluyor. Hayatımda vazgeçilmez bir denge unsuru diyebilirim.
Yogurt.. Gun icinde bir sekilde yerim.. :))
Teşekkür ederim :))
Ricalar
Bu günlerde beyaz peynir.
Rica ederim
Merhaba Felaketce! 😄 Benim için her gün olmazsa olmazlardan biri, güzel bir kahve ve yanında küçük bir parça bitter çikolata. Kahveyi yudumlarken çikolatanın o tatlı acılığı damakta harika bir uyum oluşturuyor. Bir de ev yapımı pesto soslu, bazen de avokadolu bruschetta! İster kahvaltı, ister akşamüstü atıştırmalığı olarak, hiç bıkmam. 🌿🍫 Ama ne zaman Aşko Kuşko ile buluşsak, muhabbete başlamadan önce birer espressoya gömülürüz. İşte İzmir ruhu! Senin de böyle minik ama keyifli alışkanlıkların var mı acaba? 🥳🍽️
Cevap
24Cevap
Su, reçel, kahve, süt, yumuyta vayy 🫖☕🍵🥛🍯
Bu aralar kefir. Keçi ve inek kefiri arasında mekik dokuyorum.
Onun dışında düzenli olarak tek tükettiğim gıda su
Bu ara sürekli ayni seyleri tüketiyorum. Istah yok hayal gucum sifirlandi.
Elma sirkeli su, yumurta, peynir, filtre kahve.
Kahvaltıda yumurta bazen sucuklu yağ peynir zeytin olmazsa olmaz tereyağı tabii ki tuzlu
Kola içerdim her gün de artık bırakıyorum yavaş yavaş ya cidden rezalet bağımlılık yapıyor
Yemek olarak pilav meyve olarak muz içecek olarak karışık meyve suyu
dubai çikolatası
Protein ve lif kaynağı
Muz, laktozsuz süt, armut ve kiwi.
Her sabah fix 4 yumurta
Kahve ve yoğurt dışı bulamadım
Peynir , zeytin kahve
Var çay kahve siğara
Her akşam bir çaydanlık seylan çayım garanti.
Yulaf, muz, yumurta, peynir
Bitkisel çay ve kahvem
Yok ya. Varsa da ekmektie
Rakı peynir 😂
Su ve kahve
Var sigara
Peynir falan yumurta
Kahve
Bir avuç çiğ fındık
Çikolata
Su kahve
Su ve ekmek dkkdjd