Damak zevkine ay çöreği mi, donut mu daha uygun? Dün @ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ ile konuşurken yarım ay daha geçsin o zaman donut yiyeceğim dedi. Bende bunu soru olarak sorarım dedim. Tek sıkıntı neden yarım ay bekliyor onu anlamadım. Neyse siz hangisini tercih edersiniz? #DeliMavi 11 MAYIS 2022
Donut hiç yemedim ama denemek isterim. Açıkçası seveceğimi düşünüyorum. Ay çöreğinin içine üzüm falan koyuyorlar bazen o zaman sevmiyorum ama normalde severim.
Cocukluğumdan bu yana hep ay çöreğini sevmişimdir, donut zaten ülkemizde yapılamıyor, ya çok şeker parçacıklı ya da tadı olmuyor, ülke dışındaki donutlar 🍩 çok daha lezletli “bence”👍🏻👍🏻
Cok farklı tatlılar... donut mayali tatlı hamurun kizartilip uzerind tatli soslar surulmesi iken ay çöreği kek artıklarınin bir hamur içinde fırında pisirilmesi.. ben aycoregini zaten severim.. donutin tadi farkli zaten
Ay çetesini çok severim, ve her fırsatta yerim. Donut sevmiyorum. Amerikan özentisi diyebilecek kadar tanıyorsun sanırım beni ve onun için gizliden sallıyorsun di mi? Boş yapma haddini bil...