Chipotle sos. Ya, bak yalvarıyorum iş adamlarına. Ne olur biriniz şunun fabrikasını kursun ve 1 litrelik, 500 ml'lik falan üretip satın. Paraya para demezsiniz. Ey girişimciler, neredesiniz? Duyun sesimi... (250 gr civarı satılanı var ama paklamaz.)
Popeyes'da bir menü söyle, sos olarak chipotle sos iste. Nasıl tarif edebileceğimi bilmiyorum. Meksika kökenli biber aromalı, dumanlı ve yumuşak bir sos. Nugget'ları daldırıp daldırıp yiyesi geliyor insanın
Geçen popeyes yedim daha sadece ketçap ve mayonez verdiler. Bir dahakine özellikle isticem Rengi pembemsi mi? Dürümlenin patates kızartması yanında verdiği sos mu acaba🤔
Eskiden buna ketçap derdim ama artık mayonez 😂 köri sos hiç denemedim, yorumlarda da hiç duymadığım bir sos dikkatimi çekti. Popeyes'te olan. Denersen deneyimlerini beklerizz
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
köri çok çok güzel ya. o diğer sosu da deneyeceğim denediğim vakit haber ederim :D
Yaa nasıl bak salça filan oluyor üzerinde özür dilerim ismini bilmiyorum ama kaşar peyniri filan var içinde ketçap gibi oluyor böyle oyle bir şey ama cok guzel oluyor makarnada