Selam uzay battaniyesine sarılı KScanlar, bakıyorum da Starbucks şubeleri full çekiyor. Ellam tek çalışan biziz galiba diyorum her defasında.. 😪 Günümüzde en kötü kafede bir kahve 30 TL olmuşken Starbucks fiyatlarına lafım yok. 🤤 Lezzet olarak da ortalama üstü.
Peki ya sen Starbucks'tan kahve içiyor musun? Fiyatları nasıl buluyorsun?
Starbucks kahvelerini beğeniyor musun? Fiyatları nasıl buluyorsun?
Nadiren içmişliğim vardır, her seferinde de başka kahvelerini denedim. Ben denediğimde fiyatları bugünkü gibi değildi ama bugün gelinen noktada Starbucks kahvelerine para vermek israf gibi geliyor, benim düşünceme göre öyle...
Sadece cappuccino içiyorum;o da nadirdir. Nadir görüştüğüm arkadaşlarla sohbet etmek ve rahat bir ortamda oturmak için. Çünkü bazı mekanlarda rahat vermiyor garsonlar ya da işletme sahipleri. Yoksa onu da evde yapıyorum. O paraya değmez.
Hiç gitmedim 👀 Çünkü ordaki kahvelere vereceğim para ile kendime birkaç bardak/fincan kahve yapabilirim diye düşünüyorum. Tat olarak ise yorum yapamıyorum ama herkes tercih ediyorsa güzeldir herhalde 🤷🏻♀️
Evet Starbucks kahvelerini seviyorum lezzet olarak çok güzel ama Gloria Jean’s kahvelerini de es geçemem. Her ikisi de lezzet olarak çok iyi bence ama mekan olarak Gloria Jaean’s daha ön planda benim için.
Hayatımda 2 kere içtim aşırı şekerliydiler türlerini bilmiyorum o konuda cahilim parıayı verip alanlarda arkadaşlarımdı yani. bundan 3 sene önce valla bu pahalılıkta artmıştır fiyatı
Kahveleri güzel ama gereksiz pahalılık mevcut. Gerçi her şey pahalı olunca, oranın ucuz olmasını bekleyemeyiz. Sık sık almadığım için fiyatları da sorun olmuyor.
Türkiyede anlamıyorum bulabileceğiniz en leş kahveler starbucksta satılır ama insanlar gidip o iğrenç kahvelere çok aşırı paralar veriyorlar illa bir yerde kahve içiceksen Tschiboya falan git
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bana hiç hoş gelmedi. Bu kadar talep görmesi ancak özenti ile açıklanabilir.