Genelde kapanır. Moralimin bozuk olduğu anları düşünüyorum da; boğazım düğümleniyor, bırak iştahımın açılmasını su içemez hâle geliyorum. O anlarda aldığım nefes bile soluk borumdan zor geçiyor gibi hissediyorum. Ama moralimin düzelmesiyle yemeğe gömülmem bir oluyor tabii 🥺
Sürekli uyuma isteği geliyor moralim olmadığı zamanlarda. Yemek yemeye karşı iştahım olmuyor ama magnolia, ekler, profiterol, çikolata, kahve ve çay ekseninde dönüyor dünyam o süreçte 🫠
Evet bazı durumlarda düşündüğüm bir konu ben üzüntülü iken hiçbir şey yemek istemiyorum İştahım tamamen kapanıyor diyebilirim Ama bazı insanlarda mutluluğu yemekte arıyor
Bende olay şöyle eğer ağır depresyon ise hiçbir şey yapmak istemiyorum bir çeşit açlık grevi oluyor eğer ortalama bir moral bozukluğu ise genelde Nutella yerim :) kendimi enerjik ama aç hissediyorsam güzel bir yemek yemek isterim hamburger gibi
Genelde iştahım kapanır, su dahi içmem, hatta bazen ailemle tartıştığımda istemsizce sofraya oturmam yiyip içmem 1.5-2 gün, gelip sorarlar niye yemiyorsun diye xd