Yeme & İçme Bunu gören erkekler dondurmayı kıskanır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor İştahla dondurma yaladığımı gören erkekler Güncellemeler+1 yıl Yorum yazan herkese benden bir dondurma neli istiyorsunuz Bunu gören erkekler dondurmayı kıskanır mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Seni kim napsın gadası 3 10 Yorumla vesvesex +1 yıl 👑 Yorumla Soran +1 yıl Yoklukta olduğunuzu unutuyorsunuz Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Soran +1 yıl Gerçek hayat gadası Yorumla SakarIQ +1 yıl 😂😂 kezban düşünce tarz yokluk 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @SakarIQ Sağ elinde nasır mı var yanlış mı görüyorum Yorumla vesvesex +1 yıl Belliki red edilmiş kuyruk acısı var burada bize sarıyo Yorumla Soran +1 yıl @vesvesex Seninkini hiç yalayan yok mu yaaa kıyamam Yorumla vesvesex +1 yıl Benim mesleğim dondurmacı sıkıntı yok 😂 Yorumla SakarIQ +1 yıl Kuyruk acısını geçmiş bunun ki baksana yanıma gelip elime bakmış birde nasırlıymış ndnsns Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. Yaw bu kızın istediği yorumu niye vermediniz? Kızın görmek istediği yorum; keşke dondurma olsam da, beni yalasa kelimesi. Ya bunu yazmak çok mu zor? :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar yokluk içinde neylerine güveniyolar da yazmadılar merak ettim Yorumla _AsabiHatun__ +1 yıl Valla ben bile şok oldum düşün. Yazmışlardır diye baktım, onların yerine ben yazayım dedim. :D Yorumla Soran +1 yıl A. msızlıktan çürüsünler boş ver Yorumla
oozzx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Erkekler bu kadar sapık değildir heralde jsjsj alt tarafı bi dondurma ne olabilir 2 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kezban sen niye durduk yere kendi g.. otunu kendin kaldirdin şimdi gerçi siz türk kezbanların işi bu demi olmayan g. otlerinizi kaldırmak 0 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Dondurmayı kıskanmak veya dondurma yerinde olmak yerine dondurmayı ısmarlayan olmak dur bende yiyeceğim olmak 0 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Neden kıskansınlar tövbe tövbe Akıl fikir Allahım😅 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Dondurmayı değil ama dondurmayı başka bir yerime sürüp onu yalamanın çok isterim 0 0 Yorumla
değişik111 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Kıskanmanla birlikte neler geçiririm içimden bi bilsen 😀😀 0 0 Yorumla
ozbayslm Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl boş ver asıl benden sana bi dondurma ;) doya doya yalarsın 0 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl baban anneni dondurma yerken kıskanıyo mu knk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimin dondurmasını yerken? Yorumla filinta1 +1 yıl normal tatlı olan dondurmayı. Aklında pek fesat hahaaha Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl dondurmayı kıskanmaz. ne saksafon çeker be der. 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tahrik olabilme ihtimali vardır. 0 0 Yorumla
Turiiist Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Ortadan kaldırılırsın dikkat et sapkınlık zirve de 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ebenin terekesi yanlış jatrgori sie 0 1 Yorumla SakarIQ +1 yıl *kategorin yanlış kızın xp yetmiyor herhalde birdan soruyon Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 825 cevap paylaştı. dur sende milleti tahriş etme şimdi 😂😂 0 1 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Yalnız tahrik değil tahriş çok ince bir o kadar da iyi bir mizah var 😂 Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 389 cevap paylaştı. Konu başka yere gidiyor belliki 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 376 cevap paylaştı. Tehlikeli bir durum 😂😂😂 0 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 407 cevap paylaştı. Neyi kıskanıcaz? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Seni kim napsın gadası
👑
Yoklukta olduğunuzu unutuyorsunuz
Gerçekten mi
Gerçek hayat gadası
😂😂 kezban düşünce tarz yokluk 😂😂😂
@SakarIQ Sağ elinde nasır mı var yanlış mı görüyorum
Belliki red edilmiş kuyruk acısı var burada bize sarıyo
@vesvesex Seninkini hiç yalayan yok mu yaaa kıyamam
Benim mesleğim dondurmacı sıkıntı yok 😂
Kuyruk acısını geçmiş bunun ki baksana yanıma gelip elime bakmış birde nasırlıymış ndnsns
Yaw bu kızın istediği yorumu niye vermediniz? Kızın görmek istediği yorum; keşke dondurma olsam da, beni yalasa kelimesi. Ya bunu yazmak çok mu zor? :D
Bu kadar yokluk içinde neylerine güveniyolar da yazmadılar merak ettim
Valla ben bile şok oldum düşün. Yazmışlardır diye baktım, onların yerine ben yazayım dedim. :D
A. msızlıktan çürüsünler boş ver
Erkekler bu kadar sapık değildir heralde jsjsj alt tarafı bi dondurma ne olabilir
Kezban sen niye durduk yere kendi g.. otunu kendin kaldirdin şimdi gerçi siz türk kezbanların işi bu demi olmayan g. otlerinizi kaldırmak
Dondurmayı kıskanmak veya dondurma yerinde olmak yerine dondurmayı ısmarlayan olmak dur bende yiyeceğim olmak
Neden kıskansınlar tövbe tövbe Akıl fikir Allahım😅
Dondurmayı değil ama dondurmayı başka bir yerime sürüp onu yalamanın çok isterim
Kıskanmanla birlikte neler geçiririm içimden bi bilsen 😀😀
boş ver asıl benden sana bi dondurma ;) doya doya yalarsın
baban anneni dondurma yerken kıskanıyo mu knk
Kimin dondurmasını yerken?
normal tatlı olan dondurmayı. Aklında pek fesat hahaaha
dondurmayı kıskanmaz. ne saksafon çeker be der.
sever misin dondurma :)
Tahrik olabilme ihtimali vardır.
Bir şey düşünmem, kıskanmam.
hic yalanmadimmm kiskanirdimm 🙂
Ortadan kaldırılırsın dikkat et sapkınlık zirve de
Ebenin terekesi yanlış jatrgori sie
*kategorin yanlış kızın xp yetmiyor herhalde birdan soruyon
Sanırım eksik kalmış 🧠
Zihnen bitik bir nesil
normal bir durum..
aklı belinde değilse..
aklımıza kötü kötü şeyler sokma ama ya