Yeme & İçme Seni dünyanın en mutlu i̇nsanı yapacak börek hangisi? Yorumcunuz34 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Her çeşidi güzel ama seni dünyanın en mutlu insanı yapacak o börek hangisi? Güncellemeler+1 yıl Güncel... çıtır çıtır börekler👨🏻🍳 Güncellemeler+1 yıl Sahur vakti börekler hazır mı?👨🏻🍳 Seni dünyanın en mutlu i̇nsanı yapacak börek hangisi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Namühim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Anneannemin otlu böreği 😍 çünkü başka yerde bulamam 😢 1 3 Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın Yorumla Namühim +1 yıl Henüz hayatta çok şükür ama artık yapamıyor. Ot toplayamaz, ben de bilemiyorum otları da börek açmayı da 😔 Yorumla Sapsaman +1 yıl Merhaba Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Beni dünyanın en mutlu insanı yapacak böreği bulan olmadı daha 🥺 1 7 Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl Daha neler sen depresyondasın Yorumla zeynebpbuyukinan +1 yıl Inkar etmedim zaten Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl Sahura az kaldı şöyle peynirli börek yap ev halkına 😄 Yorumla zeynebpbuyukinan +1 yıl 😂😂😂Oruc tutmayacagim yarin Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl Olsun yap yinede belki dünyanın en mutlu insanı olursun yapacağın börekle😀 Yorumla zeynebpbuyukinan +1 yıl Iyi peki Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl Hadi bakalım bol şans Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Kaşarlı-kıymalı börek sanırım. Böreğe aşık biriyim, çok da farketmez. 1 3 Yorumla Sapsaman +1 yıl Kıma değil soğan kullanıyorlar oyüzden yiyemiyorum Yorumla Bt74ever +1 yıl @Sapsaman O zaman sen de soğansız yap /rica et. Yorumla Sapsaman +1 yıl Ramazan bitsin bakarız acelesi yok Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ispanaklı herhangı börek , kıymalı su böreği ve haşhaşlı tepsı böreği 1 0 Yorumla
yaren2344 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Domates böreği 1 2 Yorumla Sapsaman +1 yıl O nasıl oluyor Yorumla yaren2344 +1 yıl Domates ve sogan kavruluyo el acmasi börek inanılmaz lezzetli oluyo oyle her kes bilmez bizde köyde yapardık Yorumla
Sapsaman Takip Et Xper 1 Yaş: 46 +1 yıl Kol ve kürt böreği 1 2 Yorumla Sapsaman +1 yıl Mersi şekerim Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anneannemin otlu böreği 😍 çünkü başka yerde bulamam 😢
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın
Henüz hayatta çok şükür ama artık yapamıyor. Ot toplayamaz, ben de bilemiyorum otları da börek açmayı da 😔
Merhaba
Beni dünyanın en mutlu insanı yapacak böreği bulan olmadı daha 🥺
Daha neler sen depresyondasın
Inkar etmedim zaten
Sahura az kaldı şöyle peynirli börek yap ev halkına 😄
😂😂😂
Oruc tutmayacagim yarin
Olsun yap yinede belki dünyanın en mutlu insanı olursun yapacağın börekle😀
Iyi peki
Hadi bakalım bol şans
Kaşarlı-kıymalı börek sanırım. Böreğe aşık biriyim, çok da farketmez.
Kıma değil soğan kullanıyorlar oyüzden yiyemiyorum
@Sapsaman O zaman sen de soğansız yap /rica et.
Ramazan bitsin bakarız acelesi yok
Ispanaklı herhangı börek , kıymalı su böreği ve haşhaşlı tepsı böreği
Annemin yaptığı börek
Peynirli kıymalı pırasalı ıspanaklı
Ispanaklı peynirli börek.
Peynirli su böreği 😍
Şu an her börek mutlu edebilir.
Ispanak
Rulo börek ya da kol böreği
Patatesli
Patatesli olsun benim olsun
Adı börek olan her şey
Su böregiiii
Nohutlu börek
Domates böreği
O nasıl oluyor
Domates ve sogan kavruluyo el acmasi börek inanılmaz lezzetli oluyo oyle her kes bilmez bizde köyde yapardık
Kol ve kürt böreği
Mersi şekerim
😂😂
Kol böreği
Su böreği