Her şeyden kolayca mutluluk duyabilirim. Mesela şu an kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum ama iki saniye içinde tek bir şey bile beni her zaman olduğumdan daha mutlu yapabilir. Bu da üzülme sebebim olan, kedimi bulmak.. Kaç gündür arıyorum ama bulamadım. Halen yok. En kötüsü de duygusal bir bağ kurduğunda kaybetmen ☾
Dünyanın en mutlu insanı olabilmek için, kişinin ilk önce küçük şeylerden bile mutlu olmayı ögrenmiş olması lazım bu hayatta Mutlu olmayı bilmeyene dünyaları verseler bile yine mutlu olamaz.. Küçük mutluluklardan başlamak büyük mutlulukların başlangıcıdır..
Mahkemenin konu dışı olarak kızımın velayetini bana vermesi ve olduğum gibi kabul edebilecek ve istediğim ve hatta daha fazlası bir kızla evlenirsem artık kafa dengi bir kızla havalara uçarım
Çok geçmiş olsun gerçek anneler candır ve dünyada bulunmaz bir nimettir acaba çok özel değilse ve seni üzmeyecekse neyi vat annenin tam olarak ve yapabileceğim bir şey var mı acaba?
Ne demek teşekkür ederim benim de huyum işte birisinin derdi varsa yardımcı olmaya çalışırım hep ki bu büyük bir dert gibi de konuşuyorsun yorumlarında
Hani annem iyileşsin bana yeter demişsin ya dünyanın en mutlu insanı olurum demişsin yani bu bir grip veya nezle için söylenmez demek ki ağır bir rahatsızlığı varmış diyorum