İyi geceler Beynim ağrıyor yemin ederim. Neyse böylesine lezzetli bir soruya kötülük saçmayalım💫 Dükkana gelen müşterilerden birçoğu "domates, pilavı sulandırıyor" diyip sadece biberi tercih ediyor. Biber sevmeyen de sade yiyor.Güzelim pilavın üstüne sumak saçıp, ketçap ve mayonezi dökeni gördü bu gözleeeerr😂 bakmayın güldüğüme üzüldüm valla. Pilavın tadı bozuluyor be ya.. Direkt ketçap yesinler daha iyi..Neyse konudan sapmayalım..😆 Ben her ikisini de yakıştırıyorum. Domates pilavı sulandırsa bile bir nevi salata görevi görüyor benim için😂 acı biber de fazla acı olmamak şartıyla güzel gidiyor yanında. Yanına da ayran ooooğğğhhh tamaaamm 💃💃❤Nam nam nam😛Hadi hepiniz birlik olup kafamı dağıtın yoksa geçmez bu ağrı.😐 Tavuklu pilavın yanına en çok hangisi yakışır? Domates mi Biber mi?
Tavuklu pilavın yanına en çok hangisi yakışır, domates mi biber mi?
Ben biberle severim bazı mekanlarda yanına salatalık turşusu veriyorlar o da iyi oluyor hem biber hem kornişon turşu domatese gelince evde direk salatayla yerim ama dışarda domates istemem ve ketçap ve türevlerine gelirsek azıcık pilava hürmet be aga diyorum herkese afiyet şeker olsun bayramda Taksim'de pilav kavurma yemeye gidiyoruz.
Tavuklu pilavı İzmir'de görmüştüm. Hemen her köşe başında yapılıyordu. orada dikkat ettim de hep domates, acı biber vardı. Demek ki domates daha iyi gidiyor.