AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Balıkesir'i alıp içine balık koyacak diye duymuştum.
Colayi bilememde doge aldırıp kocomiza bişey koydu nerdeyse 1yildir cikmiyor
Kokain dünyadaki en pahalı uyuşturucu. Umarım böyle bir şey yapar da bizi gramına 1000 tl vermekten kurtarır. Free Elon
Coca-Cola zaten hep zararlıydı, hiçbir zaman da içmedim, aslında böyle bir şey olsa insanlar sırf içinde kokain var diye alıp sağlığına daha da çok zarar verir. Tam tersini yapanlar da olur elbet. Yine de bunun gerçek olacağını zannetmiyorum.
I do coke so i can work longer so i can earn more so i can do more coke misyonu ile başlamış işe adam.
Ölümde var onuda düşünsün.. bizim kanka bile otuza geldiğinde yaşlandık der gibiydi musk kaç yaşında bilmem orasını yani.
@Ragnar_Lodbrok ne yapim şimdi git kendisine söyle, zaten ben kimseyle eskisi gibi değilim, hem sen kimsin hem bu yazıya yorum yapma gereği duydun, herkesin kaderi bir mi, sanmam ki sende yaşıyorsun, bu sitede öleceksiniz, hem yaşadığı hayatı niye buraya getirip kattın ben yaştan girdim özellikle olaya, hepinizde benim yaşadığım kötü kaderi yaşayın altınıza ederek gezesiniz bu herifte dahil. Sen benim dengim değilsin ben doğdum doğalı acı çektim, kaybool şimdi git kime yağ çekersen çek. Tanımam etmem gelmiş yoruma tmış bide yeğenim yaşımda.
Senin gibi biriyle arkadaş olduğuna göre zaten 30 yaşında yaşlı olması normal mk
@Ragnar_Lodbrok senin dengesizler bana uzak bir daha yoprum yapma, sende akıl yok, sanal bir anotomisin, lafı iyi yedin şimdi aklın soıra ego tatmini yapıyorsun, benim çok arkadaşım var bir tane değil. Sen bebeksin daha, ruh hstanelerine yatsan ağlarsın.
@Ragnar_Lodbrok 30 yaşında değil oldu oda 39 yaşında kafa yok herifte 30 yaşına gelmiş, musk işte öne geçer sende burada yorum ararsın ki cevap veresin, gitte bu herifin seviyesine ulaş. Görelim kafanı.
@Ragnar_Lodbrok Ben zaten cola içmiyorum dümbelek git musk amcana cola alsın sana, ha istersen git musk sosyal medya hesabını bul onunla iletişimi geç, beraber nasıl ölecez diye konuşursunuz, çoğu zaten onun peşinde koşuyor, ama kimse ölümü bilmiyor, hatırlamıyor, o geldi mi ne para ne cola soruyor, hoop alıp götürüyor.
Harbi bu site embesillerle dolu ha zaten bir çoğu abaza, karı kız erkek dolandırıyor sorular hep aynı cinsellik karı kız aşk meşk, saygısız boş lakırdı insanlar, bir pembe hesap açsam kimbilir avanak apti yakalarım kız peşinde koşan, tarlaya götürsem çalışmaya akşama kadar yarısı ağlar buranın, bu pis insanoğlu zengini över peşinde koşar, fakiri yer her türlü, hee onuda anladım sonuda, ama ölüm çok adil, herkesi iyi biçecek. Daha dün yanımda olmayan tanımadığım insanlar basit bir yoruma zıpladı heee ciddi mi daha düne kadar nerdeydiniz, siz benim beynimle yarışamazsınız hiçbir zaman, ben süper beyine sahibim, üstelik beni tanıyan sevenler yabancı ülkelere ulaştıda kimse görmedi adam yakışıklı beyler lafını bile bana söylediler. Zenginler hala benden yakışıklı parası var, demi, ama sizin insanlığınız yok. Açıkca belli.
@Reelsmena Ebeneekşiyoğurt yediririm valla bacağı bilmemneden çıkmamış tanımam etmem yoruma zıplıyor, sanabizıplarm, zaten çok sinirliyim sen bana fasulyesin, bizim buraya taşınan karı kocayı bile yok ettim burdan taşındılar, yorum morum kaldırmakla benim önüme geçemezsin, sen daha çıtkırdım lahanasın, hayatın tozlu yolllarından bile geçmemiş bir atbeyinsin, yanlış ata oynuyon, at teper sonra yollarda depelenirsin
@Reelsmena iki tane risperdal yutsan bir kolonya içsen leyla olursun sen, başın döner, yok ajitasyondsfdsfds komik ha, Allahın zavallısı, sanalda kaplan oluyor, gerçek hayatta aslan ol yavru ceylan, seningibileryani umarım tez zamanda ölür, ne güzel olur. Bide oturup yorum kaldırtıyor, ne kadar boş olduğunu ordandan da belli ettin, burdan hiççıkma cenazene çelenki ben gönderirim
Yav ne çene varmış sende sus da. Ayrıca ben kaldırtmiyorum yorum soru sahibi ya da admin siliyor.
@Reelsmena kaliteli insan işiyle boş insanlar kişiyle uğraşır, durmadan uğraş insanlarla, zavallı.
@Reelsmena valla bilmiyorum kim siliyor, ama bende çene çok hakketen, kendimle bile başım sıkıntıda, durduramıyorum.
Belli oluyor😂😂😂 bence çok arkadaşın da yoktur bu yüzden😅 millet yaşlanır yanında.
Aynn şimdi çaktim soru sahibi siliyor büyük ihtimal admin silse uyarı mesajı atıyor niye böyle konuştun diye okeyy
şakacı..
geçmişte kullanıldı, ona atıf yapıyor..
Alsın zaten içmiyoruz
İçenler vardır ama 😅
İçmesinler 🤷
Ne güzel herkes keş olsun kafamız güzel dolaşalım 😂
Zaten Türkiye de kafalar güzel, iyice uçak moduna geçer herkes
Herkes kafası güzel gezer artık hxfjjf iyi iyi alsın
kafayı yemişin biri çıkıp mermiyi adamın beynine monte edecek haberi yok
Alsın koysun söylemesin 🤪bilinirse yine alamayız ki...
Alırsa milleti marsa değil direkt güneşe yollayacak :D
Coca cola zaten ilk çıktığında ilaç diye satılıyordu içinde kokain vardı teneke kutuda satılıyordu
Hmmm zaten içmiyordum içmemek için sebebim kalmadı :D
şakaydı o
ah keşke ASDFD
Reis herkesi uzaya göndermeye yeminli :D
Ahahahah
Sevdim bu adama tam benim kafadan shjf
Alırım
Türkiyeye girişi yasaklanır direk
İçmiyorum. İçmeyin. İçirmeyin.
Tüm dünyayı delirtmek uyuşturmak istiyor heralde
Koysun da coşkun vakası yaşayın demi
İçinde yok muydu zaten
eskiden konuluyordu zaten
buda iyice kafayı yedi
Birçok ulkede satışi yasaklanır öyleyse.
Kokocu olacak ortalık 😊
Yasaklansın Coca kola
Versin biraz en azindan millet kafayı bulsun 🤣🤣
Piyasayı manipüle etmeyi çok seviyor.
senlendir bizi elon abi
Bunu duyan keshler bayram ilan etti 😀
Önce bi ev alsın kendine 😀
Yok muydu içinde birazcık? Adı neden böyle yoksa?
87,6 milyar dolar alabilir tabi
Sen izin verebiliyorsan alsın😁
Her gün kokanin için ben buna bayıldı
Aç kapıyı kardeşim narkotik
Pablo Escobar yaptı bunu zamanında.
Zaten kafayı bulmadan bu ülkede yaşamak
Kokain eklediğinde noluyor
Alsın bitarafina soksun sisesinide
Bu adamı seviyorum zeki ve çılgın
Biizm gençler dahil tüm dünya ister 😂😂😂
Almasın hiç sevmiyorum bu adamı
Ne harika 🤩 bir haber 📰 kesinlikle almalı bence
Ananı avradını keşke gerçek olsa
Coca cola onu almasın 😂
Ahahah, güzel fikir 😜😅
Hemen alıyorum hem yasal
Istedigini yap icmiyorum ztn
Koyulmadığı ne malum 🤔
Sanmıyorum, evet cola bağımlılık yapıyor, ama benim kafam iyi olmuyor.
Kafa yapacak kadar değil de eser miktarda derler ya hani.. formülü de açıklanmıyor zaten.. neden olmasın
Olabilir ama herkesin idrarında uyuşturucu tespit edilirdi o zaman
1886 yılından beri faaliyet gösteren bir firma onu absorbe etmenin bir formülünü bulmuş olamazlar mı? 🤔 Kafamda deli sorular 😅
Alsın alsın imada bu yakışır
Yapar kafası güzel demekki
Eskiden varmis icinde yasaklamislar..
Haha abarttilar iyice , bence çip koyar 😂
Alsın ne güzel bedavadan ımmm
La havle yok artık ya 😂😂
Bi kolamız var bee s.. gitsin kdjdkd
O kolamız da asitsiz eski tadı nerede..
@Mayysamira Doğru kız burun yakmıyor artık 😂
Sorun yok ben pepsiciyim