Tüm dünyada Dogecoin sahiplerinin merakla beklediği Saturday Night Live etkinliğinde fiyat hızlı bir şekilde 0.70 dolar seviyesine yükseldi ancak bir Dogecoin şakasıyla beraber, yüzde 30’a yakın bir düşüşle 0.50 dolar görüldü.
Elon Musk ile annesi arasındaki bir diyalogda Musk’ın annesi Maye Musk, “Anneler Günü hediyem için gerçekten heyecanlıyım. Umarım Dogecoin değildir.” dedi.Kaynak: https://uzmancoin.com/dogecoin-elon-musk-sert-dustu/
Elon Musk Dogecoin ile şaka yapmaya devam mı ediyor?
ilk çıktığı zamanda bu coin bu tarz hareketler yapmıştı.. evet aşağıdan yakalayan iyi paralar kazandı ama her zaman kumar oldu benim için.. bulaşmayacağım ender coinlerden..
ben direnç ve destek noktaları rsı lara bakarak al sat yapıyorum.. şuanda elimde sparta gto vite ve prom var.. 2 senedir yatırım yapıyorum %100 fazla kazandım..
Yakında dogecoin mağdurlarını görmeye başlarız. Doğru düzgün bir teknoloji sunmayan bir ürün manipülasyonlarla ve sürü psikolojisi ile geldiği değer ürkütücü bu işin sonunda ya büyük yasaklar görmeye başlayacağız ya da devletler mecbur tanıyıp düzen getirmeye başlayacaklar. Bu yüzden olumlu bir durum olabilir ama maddi konusunda inanılmaz bir kaos olacak gibi.
Elon Musk ile annesi arasındaki bir diyalogda Musk’ın annesi Maye Musk, “Anneler Günü hediyem için gerçekten heyecanlıyım. Umarım Dogecoin değildir.” dedi.
Bir etkinlikle değer kazanıp böyle bir cümle ile yüzde 30 değer kaybedecek bir emtaaya yatırım yapmak için Bakırköy'den raporlu olmak gerekir sanırım. Başka türlü olmaz o iş 😂
Borsa fıkrasını bilir misin? Borsa , kripto tarzı yatırımlar 10 kat da kazandırsa asla girmem. Ben daha çok kira getirisi olan gayrimenkul yatırım taraftarıyım. Az ama sağlam kazandırsin.. kazandırırken de kira ile damlatsin.. Birden çok kazanmak da insanı yoldan çıkarır. Az ama sağlam kazanma taraftarıyım. Çok kazanmak bana göre değil. Yoldan çıkabilirim. 😂
Garanticisin bu güzel 👍 Aslında bu tarz borsa değil de normal borsalarda ortak olduğun şirketlerin de temettü dağıtması gayrimenkulden kira almak gibi. Ev fiyatları da düşüp çıkabiliyor yani aslında temelde çok benzer ama borsanın adı artık hele de kripto borsalarından da sonra pek iyi anılmadığından algı farkı oluşuyor haklı olarak. Batanlar, iflas edenler vs. Hak veriyorum bu sebeple, en iyisini yapıyorsun :)
Benim ev değil de daha çok dükkan ve ofis yatırımlarım var. Ev alıp kiraya vermek finansal anlamda pek mantıklı bir karar değil. En mantıklısı dükkan ama yetişmek zor ise ofis.
Borsa konusunda haklısın ama bu İstanbul borsası kadar havuzu çok küçük, spekülasyon ile çok rahat oynanabilen borsalar olmamalı. Yoksa eninde sonunda büyüklerin keriz silkeleme operasyonuna denk gelirsin. O yüzden minimal değer kaybı da söz konusu olsa dükkan ve ofis yatırımi bana göre. 😂