En son 2019 yılında askerliğim sırasında hafta sonları kıymalı börek ve etiler pasta yemek için gittiğim bir pastahane vardı. Daha da dışarıdan hiç yemek yemedim. Kendi yaptığım yemekleri daha sağlıklı buluyorum. Erkenden kanser olmaya hiç niyetim yok. O yüzden dışarıdan hiç bir şey yemiyorum. Çok önceleri dışarıdan yediğim bir yemek sonucu hastalanmıştım zaten. Hijyen kurallarına dikkat eden yok, asla bir daha yemem. Benimle çıkacak biri de ya yaptığım yemekten yer ya da kendi kanserojen hayatına döner. 😀
Yaa bizim oraları hatırladım fotoğrafı görünce 😍 Karşıya adaya geçilebiliyor sular çekilince ince bir hat üzerinden, ama hiç denemedim. Ayrıca geçen sene kapalı/yasak idi karşıya geçmek diye biliyorum. Bu sene nasıldır bilemiyorum. Gün batımı çok güzeldir. 2-3 km ileride bizim o taraflardan gün batımı çok daha güzel gözükür buranın
Canım ne zaman isterse. Güzel yemek yaptığım için evde yemeyi daha çok severim ama bazen vaktim veya enerjim olmuyor yemek yapmaya. O zamanlarda dışarda yerim.
Haftada 2-3 kez yerim. Bugün de gezmeye çıkınca illa ki biseyler yerim. Illa lüks bir yerde olması gerekmiyor, bazen simit yemek istiyor canım ve çok da mutlu oluyorum.
Belki ayda 1 filan o da canımız bir şey çekerse gerçi artık evde yapıncada değişen bir maliyet olmuyor ama yine çorba bile olsa karnımız doyuyor şükür.
Günün temposundan zaman ayırıp bir şeyler yemeye zaman bulursam.. ne bulursam onu yerim 🤷🏻♀️ Son günlerde Ramazan’dan dolayı öğlen yemek gelmiyor.. döner yemekten bıktım 🙄🙄 yani hafta da bir falan yiyiyorum
Valla tek zevkim disarda yemek zaten onun dışında içkim sigaram kumarim yok, Arkadaşım da cok yok öyle gun aşırı bulusayim edeyim , alışveriş desen her zaman yapmam Parayı mezara mı gotureyim