Selaaaamm💃💃 Güne aşırı enerjik uyandım. Kalplerimizde, herkesten gizli büyütmeye devam ettiğimiz çocukların, bayramı kutlu olsun💃🎉 Çocukken annem ekmek arasına salça sürerdi. Çok severdim. Tereyağı sürüp üstüne şeker döktüğü de olurdu. Önüme hangi yemeği koyarlarsa koysunlar bu iki lezzetten ve tabi ki de bebek bisküvisinden vazgeçemiyorum 🙈 Kahvemin yanına lokum niyetine bebek bisküvisi koyuyorum😂🙈😂😎 Peki siz çocukluğunuzun hangi lezzetinden vazgeçemediniz? Bisküviiii😎Hmmm😎Ekmek arası salçaaağğNesguik😎Aklınıza gelen ya da hala daha unutmayıp evde yediğiniz "çocukluk lezzetleri" varsa paylaşmayı unutmayın🌞Herkes içindeki çocuğu dışarı çıkarsın bugün haydiiiiii💃💃
Haydi Çocuk Olalım💃🌞? Çocukluğunun hangi lezzetinden vazgeçemedin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ekmek arası tereyağ ve peynir çok yapardı annem.. Daha sonra ben onu tost makinesinde yaptım, şahane oluyor..
Selam gadası 🙃
Çocukluğuma dair tek aklımda kalan şey tekeri kırık plastik bir uçak
Hiç birini hatırlamıyorum artık
Bebe bisküvisi zaten hâlâ canımın çektiği ve yediğim şeyler arasında.
Birde muzlu pudingler vardı karton kutu içinde, onlara bayılıyorum.🤌🤌
Ya o karton kutu içinde satılan pudingleri bulamıyorum. Bende çok severdim. Piyasadan kaldirdilar mi acaba?
İçimin var şokta dhfj
Onlardan alıyorum ben.
Aaaaa ben de alayim o zaman. 😊💃
Al al shdj
fakirdik biz böyle şeyler girmezdi eve peynir ve yumurta girdiği zaman havalara uçardık o yüzden peynir ekmek diyorum
çocukta olmadım nasıl bir şey o duyguyu hiç bilmiyorum.
Ekmek üstü lütenitsa+peynir, ekmek arası kızarmış biber+peynir bu lezzetleri başka yerde bulamıyorum
Salçalı ekmek, Kahvaltılık Gevrek, Bisküvili süt maması, Cino.
salca ekmek benımde hatta annem yagda surerdı
Bu lezzetu Bende çok severim
Tabiii ki pammık şeker, ile kinder sürpriz yumurta
Cicibebe
Cevizli sucuk 😅
Bisküvi
Cips
Jelibon yiyorum hala
Tabi ki cino
Reçel süt
🤣🤣🤣
Bebe bisküvisi