Yeme & İçme Cay ya da kahve içtiniz mi? lifeissoboring Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben şimdi çay yapacagim😃 Güncellemeler+1 yıl Afiyet olsun Cay ya da kahve içtiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kahve 😍 1 2 Yorumla lifeissoboring +1 yıl Afiyet olsun 🙂 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Teşekkürler Yorumla
zpldz216 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Henüz içmemiştim ama hatırlattığın iyi oldu, hemen içeyim :) 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çay içiyorum 1 0 Yorumla
HEİDİCİK Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 87% +1 yıl Kahvemi içtim çay koyuyorum. Afiyet oksun 🤲 1 0 Yorumla
Mrtist34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Direk çay e rizeliyiz da 😉 1 2 Yorumla lifeissoboring +1 yıl 1🤣🤣 Yorumla Mrtist34 +1 yıl Sonradan kahvesiz olmaz ama yolculuk florya sahil 🧋 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Peynir altı suyu içiyorum 0 1 Yorumla Mrtist34 +1 yıl Probiotik 😂😂 Yorumla
hemvarhemyok Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Demlensin içeceğim 1 1 Yorumla hemvarhemyok +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. içmedim :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Afiyet olsun 🙂
Teşekkürler
Henüz içmemiştim ama hatırlattığın iyi oldu, hemen içeyim :)
Çay içiyorum
Yavaş cigerimizi söktün
Şimdi kahve ve bitter çikolata yedim
Soda içiyorum çay da demleyecegim
Kahvemi içtim çay koyuyorum. Afiyet oksun 🤲
çay pişirdim iççem şimdi djdjfj
Kahve öncelikli tercihimdir. :D
Direk çay e rizeliyiz da 😉
1
🤣🤣
Sonradan kahvesiz olmaz ama yolculuk florya sahil 🧋
Birazdan kahve içmeye gidicem.