Kesinlikle benimdir. Beni tanıyanlar "et canavarı" olduğumu bilir. Hayatta en keyif aldığım anlardır biridir. Bana yapılacak en büyük sürprizlerden biri mangala götürülmektir 😂 çiçek buketi yerine şişçiye götürülüp şiş buketi almayı tercih ederim.
Bir tane video vardı. Bir tane genç arkadaşımız şöyle söylüyordu. Abi ben kurbanda hayvanların kesilmesine kesinlikle karşıyım. Gidin süpermarketlerde, kasaplarda et var hayvan kesmeyin böyle dediğini hatırlıyorum sanki. Bu videoyu bilen var mı?
Vay anasını kürtün yoluna bak dünyayı dolaşmışta gelmiş 🤣Ha bu arada ilk defa gördüğüm için sordum yanlış anlamayasın genelde arkadaşlarım hep kara kaş kara göz de ondan dolayı sordum
Geçen ctesi amcam halalarin vs iftara geldi karisik kebap yaptık, bu ctesi de çalışanlar aileleriyle gelecek yine karışık kebap var 😅😅 evde herkeste kolesterol var buna ben de dahil
Sağlıkla ilgili anladım cevapladığın için teşekkürler ailecekte iyi olursunuz inşaallah mı diyim bilemedim geçmiş olsun desem öyle bi hastalık değil bu ama iyi dileklerde bulunuyorum işte anla sen sağlıklı bol uzun ömürler size 🤣🤣