Yiyemiyorum.. başkasından yemeyi bir kenara bıraktım kaşık/çatalıma dokunulsa bile hemen yıkama isteği doğuyor. Ailem de dahil kimseden yemedim şu ana dek.. İleride durumlar değişir mi bilemiyorum.
Yakın olduğum arkadaşlarım ya da ailemden falan olunca tiksinmiyorum ben yahu, aynı şişeden içiyorsak, aynı kaşık çatalı da kullanırım mecbur kalınca.🤷♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yemem tasnif etmem yani mecbur kalsam da çatalın ucundaki lokmayı dişlerimle alırım dudaklarımı dilimi yapıştırmam çatala ayh tiksinirim ben ya 😂👸
Yiyemiyorum.. başkasından yemeyi bir kenara bıraktım kaşık/çatalıma dokunulsa bile hemen yıkama isteği doğuyor.
Ailem de dahil kimseden yemedim şu ana dek.. İleride durumlar değişir mi bilemiyorum.
Yakın olduğum arkadaşlarım ya da ailemden falan olunca tiksinmiyorum ben yahu, aynı şişeden içiyorsak, aynı kaşık çatalı da kullanırım mecbur kalınca.🤷♀️
Yakınen sevdiğim ve kişisel temizliğine önem veren bir insansa olabilir ancak.
Ama yine de sağlık açısından hiçte hijyenik bir durum olmadığı kesin.
İstisna 1-2 kişinin çatalıyla/kaşığıyla yemek yiyebilirim. Sevgilim, eşim, annem gibi mesela. Başkalarınınkinden asla yiyemem.
Başkası diye adlandırdığım insanlarınkinden yemem ama eşiminkinden yiyebilirdim.
Ailemden olan insnaların kaşık ve çatalından yemek yıyıyorum
hayatta yemem ailem olsun sevgilim olsun kim olursa olsun
Birinci derece akrabsa anne baba kardeş evlat eş vs gibi yerim
Sevgilimin sadece. Ağzından öptüğüm insandan iğrenmeyi mantıksız buluyorum
Sevdiğim kadının her şeyinden her yerinden her şeyi yerim içerim… 🤗🌸😎
Eşimin kaşık ve çatalımdan yemek isterdim. Bardağından su içmek isterdim. Çok hoşuma giderdi.
Hayır. Bu konuda takıntılıyım biraz. En yakınım bile olsa midem bulanır.
Biraz hijyenik olması gerekiyor sonuçta midene gidecek.
çok yakın olduğum biriyse yerim bunda bir gariplik görmüyorum ama hiç bir sağlık sorunu yoksa ve ona güveniyorsam yaparım bunu
Kesseler yemem başkasının yaptığı yemeğide yiyemem annemden başka
Ev dışında bi yerde bile yek kullanımlık servis kullanırım
Kişiye bağlı ya. Yüzde yüz tanımadığım aramda samimiyet yoksa falan yapamam herhaldeee
çok yakınım olmadığı sürece yemem. gerek yok böyle şeylere.
Kişiyle olan samimiyetime ve (Ağız sağlığına ) bağlı tabi oskskdkdkdkdsk
Sevgilim ya da karımsa yerim