Yeme & İçme Arkadaşlar Esenler'de pastane önerisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Özel pasta yaptırmak istiyorum. Beni hayal kırıklığına uğratmayacak işinde iyi olan bir pastaneci önerir misiniz? Yaptırmak istediğim pasta da bu: Arkadaşlar Esenler'de pastane önerisi? Cevapla İş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Görselde ki pastaya bayıldım gadası 0 0 Yorumla
taytayko7 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl 2 bin civarı tutar bu 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Yuh Yorumla taytayko7 +1 yıl İyi biryeri sen bedava mi calisiyor sanıyorsun her detay ile uğraşacak Yorumla Soran +1 yıl 2 bin de tutmaz ama knk şimdi abartma yani Yorumla taytayko7 +1 yıl Bütçen ne Yorumla Soran +1 yıl 400-500 Yorumla taytayko7 +1 yıl Daha düz birşeyler bak o zaman Yorumla Soran +1 yıl Tüh gene Türkiye ekonomisi hayallerimizin içine etti iyi mi bee Yorumla taytayko7 +1 yıl Kızım iki katlı pasta zaten şu an 400-500 arası sağlıklı ve düzgün malzeme kullanan yerlerde Yorumla Soran +1 yıl Tamam kanka niye bu kadar gerginsin mk sakin Yorumla taytayko7 +1 yıl Ne gerginliği at ağızlı Yorumla Soran +1 yıl Düzgün konuş mk Yorumla taytayko7 +1 yıl At ağızlılik yapma o zaman Yorumla Soran +1 yıl 'at ağızlılık' yapmadım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bizim semtte bunu yapacak yer yoktur gibi 😂😂 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa :((((( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle büyük pastane filan pek yok zaten olsa ds denk gelmedim heralde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl belki sipariş ederler öyle olur ancak mengenelere bak bi fırın bu pasta filan da satıyorlar şubeleri var baya ucyuzlu ve tepe de var Yorumla Soran +1 yıl Bakarım yarın teşekkür ederim yardımınız için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne demek kimin için bu😂 Yorumla Soran +1 yıl Babam için, çok büyük hayranları da kendisi. Ölüp bitiyor adamlara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende sandım bebeğine filan 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok bee ne bebeği Yorumla Cevap sahibi +1 yıl baya pahalı bunlar ama Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum biliyorum :(((( yapıcaz işte birşeyler babam için değer 💅🏼 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hadi bakalım kızçe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istersen pazar dolaşıp sorarız hem gezmiş hem biraz laflariz sıkılıyom evde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Görselde ki pastaya bayıldım gadası
2 bin civarı tutar bu
Yuh
İyi biryeri sen bedava mi calisiyor sanıyorsun her detay ile uğraşacak
2 bin de tutmaz ama knk şimdi abartma yani
Bütçen ne
400-500
Daha düz birşeyler bak o zaman
Tüh gene Türkiye ekonomisi hayallerimizin içine etti iyi mi bee
Kızım iki katlı pasta zaten şu an 400-500 arası sağlıklı ve düzgün malzeme kullanan yerlerde
Tamam kanka niye bu kadar gerginsin mk sakin
Ne gerginliği at ağızlı
Düzgün konuş mk
At ağızlılik yapma o zaman
'at ağızlılık' yapmadım
bizim semtte bunu yapacak yer yoktur gibi 😂😂
Yaaa :(((((
öyle büyük pastane filan pek yok zaten olsa ds denk gelmedim heralde
belki sipariş ederler öyle olur ancak mengenelere bak bi fırın bu pasta filan da satıyorlar şubeleri var baya ucyuzlu ve tepe de var
Bakarım yarın teşekkür ederim yardımınız için
ne demek kimin için bu😂
Babam için, çok büyük hayranları da kendisi. Ölüp bitiyor adamlara
bende sandım bebeğine filan 😂😂😂
Yok bee ne bebeği
baya pahalı bunlar ama
Biliyorum biliyorum :(((( yapıcaz işte birşeyler babam için değer 💅🏼
hadi bakalım kızçe
istersen pazar dolaşıp sorarız hem gezmiş hem biraz laflariz sıkılıyom evde