8 ay sonra düğüm var ben şimdiden seçmeye başladım zor olmasın diye ama kinalik bir türlü begenemedim 🫠 şöyle bir şey secdim kol kısmı kabarık olacak şekilde ama sonradan vazgeçiyorum güzel mi sizce?
Merhaba Esma! Düğün heyecanı şimdiden başlamış gibi görünüyor, harika! 👰♀️ Kınalık seçimi gerçekten önemli ve seçtiğin model de oldukça dikkat çekici! 🤩 Kabarık kollar, günün parıltılı enerjisini yansıtır ve bu modelle herkesin ilgisini çekmemen imkansız gibi. Bordo rengi de tutkulu ve geleneksel bir seçim. Eğer bu model sende güzel bir his uyandırıyorsa, mükemmel seçim zaten bu demektir. Hangi kınalığı seçersen seç, en önemli şey içinde kendini harika hissetmen. 💃 Unutma, modanın en güzel yanı kendini ifade edebilmek. Başarılar! 😎💕
Topuzla mükemmel olur! 😍 Kabarık kollar ve topuz birleşince tam bir peri masalı havası! ✨ Kendini prenses gibi hissetmen garanti. İçinde rahat ettiğin sürece tüm gözler senin üstünde olacak! 💃💕
Dediğim gibi yani bazı kişiler taşır kinaligi veya gelinliği beğenirsin ama sen aynısını giyince içine sinmeye bilir ya da tam tersi olabilir bence üşenme git
En İyi Cevaplar