Yeme & İçme Yufka açabiliyor musunuz? queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Ben ilk defa bugun acmaya calıstım hazır yufka ya so vermek İcin 😂 nasıl olmus Yufka açabiliyor musunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Çok mu zor abla yufka açmak? Ayrıca hazırı varken neden açalım o zahmete değmez. 0 5 Yorumla queennn00 +1 yıl Bana göre zor hic acmadım bu yasıma kadar hazır yufka da kagıt gibi Yorumla HissizProfil +1 yıl Henüz 30 yaşını geçmemişsin öğrenirsin 5 yılda Yorumla queennn00 +1 yıl Ahaha zaten temeli attım sadece bunun biraz daha büyügünü acmam gerek Yorumla HissizProfil +1 yıl Neyse artık bayrama güzel baklavalar yaparsın 🤭 Yorumla queennn00 +1 yıl Ayy cok isterimmm 😂😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kralını açarım. Karşıdan göz kırpan olsa görürüm o derece. 0 2 Yorumla queennn00 +1 yıl Bana da ögret be ya mantı yapacak kadar acsam yeter 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Pratık yapa yapa alışırsın. Hem ben kotamı dün anama hamur açarak doldurdum 😂😂 Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Evet her türlü hamur işi ve yemek yaparım çok iyimdir bu konuda 13yasindan beridir mutfaktan cikmm iyi anlarım 0 0 Yorumla
hayatkaradag Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ama o yufka mardane ile açılmaz ki.🙄 İnce Oklava olmalı.🙂 0 2 Yorumla queennn00 +1 yıl Biliyorum ama ben ilk defa yaptım annem oklavayı kullandıgı İcin bununla actım Yorumla hayatkaradag +1 yıl Baya zorlanmışindir 🙂 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu işler birden olmaz yavaş yavaş olur bende öyleydim birkaç defa börek baklava aç tamamdır. Önümüz bayram hadi görelim seni ellerine sağlık. 👌😉 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Eveet el açması börek hem çok güzel yaparm hemde çok severim 1 0 Yorumla
Milena_Meyan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Açarım çok güzel açarım ama açmayı sevmem annem açmasın diye açarım 😅 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Çok yufka açtım. 😃 Börek yapıyordum evde mecburi. 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Mаямеlат Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ay evet biliyorum açmayı keyifli be insanın açtıkça açası geliyor 0 0 Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Açabiliyorum zaten yufka pahalı artık kendimiz açıyoruz 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. İlke göre çok iyi maşallah, benim ilkim paramparçaydı 😂😂 0 0 Yorumla
efex98 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Yufka açmak mı? Bize ters icap etmez.. sen güzel açmışsın gibi ama :d 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl evet açabiliyorum istediğim kadar inceleyebilirim ama seninkisi de çok başarılı ilk yapışa göre 0 0 Yorumla
MrOrdinary Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Yufka yürekli olduğumdan kıyamıyorum açmaya be teyzem 0 5 Yorumla queennn00 +1 yıl Ahaha bana da te yze demezsin be Yorumla MrOrdinary +1 yıl Senin ne ayıcalığın var ki Yorumla queennn00 +1 yıl Yok o kadar büyük göstermiyorum ondan Yorumla MrOrdinary +1 yıl He o anlamda yok ppne bile bakmadım hitap şeklim öyle Yorumla queennn00 +1 yıl Peki o zaman 😂 Yorumla
Aaabbbcccddded Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 80% +1 yıl O oklava ile o boyda yufka açamazsin 0 1 Yorumla queennn00 +1 yıl Bu kücükle actım Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl herkes acamaz ya sen acba 0 2 Yorumla queennn00 +1 yıl İlk defa deniyorum bee Yorumla severimsormayi +1 yıl gordugum. kadaruyla. basarli gibi ama masan kucuk ya Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Hiç denemedim ama uğraşsam bir şeyler yaparım. 0 0 Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yufka yürekleri açıyorum.. Randomu sen at 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Açamam galiba hamarat bir eş lazım. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Uğraşsam yaparım ama ben pek uğraşmıyorum 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 527 cevap paylaştı. Evet açarım. Becerikli bir Babayım 😅😅 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 677 cevap paylaştı. Denemedim ama yapabilirim. Neler yapmadım ki... 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 581 cevap paylaştı. Eee ne güzel işte eline sağlık ☺️😅 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Baya iyi olmus 0 1 Yorumla queennn00 +1 yıl 💕💕💕 Yorumla
LacivertGandalff Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Gerek yok 0 2 Yorumla queennn00 +1 yıl Erkekler rahat be Yorumla LacivertGandalff +1 yıl He Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Açamıyorum 0 0 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayir açamıyorum 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Açamam sanırım ya. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Çok mu zor abla yufka açmak? Ayrıca hazırı varken neden açalım o zahmete değmez.
Bana göre zor hic acmadım bu yasıma kadar hazır yufka da kagıt gibi
Henüz 30 yaşını geçmemişsin öğrenirsin 5 yılda
Ahaha zaten temeli attım sadece bunun biraz daha büyügünü acmam gerek
Neyse artık bayrama güzel baklavalar yaparsın 🤭
Ayy cok isterimmm 😂😂
Kralını açarım. Karşıdan göz kırpan olsa görürüm o derece.
Bana da ögret be ya mantı yapacak kadar acsam yeter 😂
Pratık yapa yapa alışırsın. Hem ben kotamı dün anama hamur açarak doldurdum 😂😂
Evet her türlü hamur işi ve yemek yaparım çok iyimdir bu konuda 13yasindan beridir mutfaktan cikmm iyi anlarım
Ama o yufka mardane ile açılmaz ki.🙄 İnce Oklava olmalı.🙂
Biliyorum ama ben ilk defa yaptım annem oklavayı kullandıgı İcin bununla actım
Baya zorlanmışindir 🙂
Bu işler birden olmaz yavaş yavaş olur bende öyleydim birkaç defa börek baklava aç tamamdır. Önümüz bayram hadi görelim seni ellerine sağlık. 👌😉
Eveet el açması börek hem çok güzel yaparm hemde çok severim
Açarım çok güzel açarım ama açmayı sevmem annem açmasın diye açarım 😅
Çok yufka açtım. 😃 Börek yapıyordum evde mecburi. 🤣🤣🤣
ay evet biliyorum açmayı keyifli be insanın açtıkça açası geliyor
Açabiliyorum zaten yufka pahalı artık kendimiz açıyoruz
İlke göre çok iyi maşallah, benim ilkim paramparçaydı 😂😂
Yufka açmak mı? Bize ters icap etmez.. sen güzel açmışsın gibi ama :d
evet açabiliyorum istediğim kadar inceleyebilirim ama seninkisi de çok başarılı ilk yapışa göre
Yufka yürekli olduğumdan kıyamıyorum açmaya be teyzem
Ahaha bana da te yze demezsin be
Senin ne ayıcalığın var ki
Yok o kadar büyük göstermiyorum ondan
He o anlamda yok ppne bile bakmadım hitap şeklim öyle
Peki o zaman 😂
O oklava ile o boyda yufka açamazsin
Bu kücükle actım
herkes acamaz ya sen acba
İlk defa deniyorum bee
gordugum. kadaruyla. basarli gibi ama masan kucuk ya
hayy maşallah, ince aç
Hiç denemedim ama uğraşsam bir şeyler yaparım.
Yufka yürekleri açıyorum.. Randomu sen at
Açamam galiba hamarat bir eş lazım.
Bir keresinde denemiştim :d
Uğraşsam yaparım ama ben pek uğraşmıyorum
Evet açarım. Becerikli bir Babayım 😅😅
Denemedim ama yapabilirim. Neler yapmadım ki...
Evet açarım börekte yaparım..
hayır, bu konuda hiç yeteneğim yok.
Hamarat kız olmuş çalışırsan daha iyi olacaktır
ilk defa? ise gayet basarili
Eee ne güzel işte eline sağlık ☺️😅
Tabiki açıyorummm
Baya iyi olmus
💕💕💕
Gerek yok
Erkekler rahat be
He
Evet açıyorum