Bazıları inanmasada ben inanıyorum Özellik ile tiktok ta yeni bulduğum Medyumdan sonra
Hoca herşeyi biliyor ne dediyse çıkıyor bide kanıt olarak bir iki whatsapp mesajlaşmasını koymuş profiline şu an hiç takipçisi yok ama yakında patlar
Siz fal baktırıyomusunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fala dini olarak yasaklandığından dolayı inanmıyorum aslında ama sanki yasaklanmasa da ilgimi çekmezdi gibi. Evet bazen tutuyor ama fal bakmak herkesin işi değil ve bakan da farklı şeylerden yardım alarak bakıyor.(Manevi yardım)
Bu hoca Islami olarak bunu yapıyor yani bildiğimiz anlamda fal bakmıyor islami bir ilmi kullanıyor ve sezğilerine göre yaşanma ihtimali yüksek meseleleri söylüyor bende şahidim bir arkadaşımda aynı hocaya gidiyor oda şahit baya herşeyi biliyor
Ya böyle bir ilim var zaten buna inanıyorum. Sadece bir hocanın böyle bir ilmi, fal yasaklanmış olduğu halde bu amaç için kullanması doğru mu sence?
Onun yaptığı fal değil sezğilerine göre bu ilmi kullanarak bunu yapıyor kahve tarot su falı gibi değil yani mesela bir insanın yüzüne bir süre bakıyor ve içine doğuyor daha çok sezğisel bir durum fal dememin sebebi insanların o şekilde bilmesi
Hmm bahsettiğin şeyi anladım bunda bi mahsur yok bence. Çoğu hoca yapıyor.
Mesela birinde büyü var diyelim bozuyor veya nazar var diyelim muska yazıyor Hoca yani
Anladım bu doğru bişey tabii
Ettim
mesaj atamıyorum neyse tiktok @medyumyusufhoca5 yaz çıkar bir işine yarar belkı nazar falan vardır
Teşekkür ederim dur ben deneyeyim atmayı sana
Bende atamıyorum xper yetmiyor
Neyse sen tiktoktan bakarsan
Bakarım teşekkürler tekrar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!