Yeme & İçme Sizce yapmış olduğum mükemmel kurabiyelerim nasıl görünüyor? s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Sizinle paylaşır mıydım söyleyeyim mi?Bir mi iki mi üç mü...Taci’nin eşsiz kurabişleri Sizce yapmış olduğum mükemmel kurabiyelerim nasıl görünüyor? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Güzel görünüyor gadası 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl cidden sen yaptıysan helal, çok güzel duruyolar tebrik ederim ama tatları nasıl acaba :'( 0 1 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Ben yaptım tadları mükoo Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ay kız ne güzel olmuş bu :D n'apçan gün mü yapacaksın teyzelerle onun hazırlığı mı yoksa 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Kahveyle iyi giderdi şimdi. Eline emeğine sağlık 👌 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl yanlıs anlamada hazır alınmısa benzıyor... sen yaptıysan helal olsun 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sunum tabağı beni kurabiyelerden daha çok cezbetti..Tabağı alayım ben 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sen mükemmel demişsin taci , bize laf düşmez 😃 0 0 Yorumla
tarlabaşıperisi Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 98% +1 yıl Evde kalmazsın he beyendim 💅 0 5 Yorumla s Taciiiii +1 yıl * kaldıım bileee Yorumla tarlabaşıperisi +1 yıl Sen evli değil miydin zaten yia 😳 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Değilim 🥺😔 Yorumla tarlabaşıperisi +1 yıl Tamam burada açıklamak istemiyo olablrsn🤫 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Hadi kanıtla evliliğimi🙄 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Of eline sağlık kanka ya🤤 0 1 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Sağol kanka 😄 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 816 cevap paylaştı. Çok başarılı duruyor afiyet olsun 0 1 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Çok tesekkürler Yorumla
hayallerdebiikız Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor paylaşır mısın bakalım 0 3 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Olurr gel Yorumla hayallerdebiikız +1 yıl Yubbii 🍪🍪🍪 Yorumla hayallerdebiikız +1 yıl Geliyom hemen 👣👣 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Pötükareli olanı ben yicem 0 2 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Onu ben yedim amaaa Yorumla 1234567yemezler +1 yıl Yeni gelin seni Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Vaaoov şaheser, eline sağlık 😂😂😂 0 1 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Sağolun efenim😂😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Harika la söyle bakalım paylaşır mısın 0 0 Yorumla
Kalamamarkadas_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hazırlara taş çıkarır, eline sağlık 0 0 Yorumla
Muhtarın_Kızı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzeller benimle paylaşır mısın ki 🤔 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Güzel görünüyor gadası
cidden sen yaptıysan helal, çok güzel duruyolar tebrik ederim ama tatları nasıl acaba :'(
Ben yaptım tadları mükoo
Ay kız ne güzel olmuş bu :D n'apçan gün mü yapacaksın teyzelerle onun hazırlığı mı yoksa
Kahveyle iyi giderdi şimdi. Eline emeğine sağlık 👌
yanlıs anlamada hazır alınmısa benzıyor... sen yaptıysan helal olsun
Sunum tabağı beni kurabiyelerden daha çok cezbetti..
Tabağı alayım ben
Sen mükemmel demişsin taci , bize laf düşmez 😃
Evde kalmazsın he beyendim 💅
* kaldıım bileee
Sen evli değil miydin zaten yia 😳
Değilim 🥺😔
Tamam burada açıklamak istemiyo olablrsn🤫
Hadi kanıtla evliliğimi🙄
Of eline sağlık kanka ya🤤
Sağol kanka 😄
Çok başarılı duruyor afiyet olsun
Çok tesekkürler