Merhabalar.. Yemek yerken oluşan o ağız sesleri çoğu insanı tilt eder. Bu gibi seslere hassasiyeti olan kişilere mizofonik deniyor.. Peki siz misofonya hastalığından muzdarip misiniz?
Bende aşırı derecede misofonya rahatsızlığı var ve sadece şapırdatma değil, sakız çiğneme, horlama hatta nefes alıp verme sesinden bile rahatsız oluyorum :D
Evet toplum içinde ortak yaşamda yapılmaması gereken seslerden rahatsız oluyorum ben insan gibi başkalarını rahatsız etmemeye dikkat ediyorsam çevremdekilerden aynısını beklerim. saygılı olmak çok önemli
Yani evet, bundan rahatsızlık duymayan yoktur sanırım.. Bu herşeyden önce adab-ı muaşeret kurallarına aykırı.. Güzel güzel, sakin sakın yemek yemek varken ağızları şapırdatmayalım lütfen.. 😅😂
Reeldekiler hakikaten sinir bozucu.. mukbangta mikrofon oldugu icin o sesler oyle cikiyor hosuma gidiyor 😂 zihinsel orgazm baska videolarda seviyorum köpük videosu sabun kesme vs
İnan bana asmr izleyenler o tür canileri izlemiyor. Bu yemek değil net bir şekilde canlılara yapılan zulümdür. Bunları kimse desteklemiyor. İzlediklerimiz (izlediklerim) noodle, teokbokki, kızarmış tavuk vb. geleneksel yemekleri barındırıyor. Ön yargılı yaklaşmamak gerekiyor bence bazı konulara 🙃