Yutkununca kulaktan çıt sesi gelmesi? Basınç hissi?

Merhaba yaklaşık 4 5 aydır yaşıyorum bunu çenemdeki eklemden ses geldikten sonra oldu aynı durumu yaşayan var mı? kbb'ye gittiğimde başta östaki disfonksiyonu dedi sonra 2 sprey 1 tane alerji hapı yazdı kullanmaya başladım okyanus suyuda vardı arasında onu sıktığımda anlık 30 40 saniye ses gidiyodu bazen gitmiyodu ama sorunun en azından orasıyla olduğunu anlamış gibiydim sinüzitte vardı bende bunlarla beraber ilk onu düzeltmeye çalışıyodum 1 ay sonra gittiğimde kulagıma falan baktı negatif basınç yok dedi anlamadı kendiside sorunun ne olduğunu başından savmaya falan çalıştı ilaç verip yolluyum gibiydi bu sorunu yaşayan var mı bu sinuzit vardı böyle bi sorunda yaşamadım ama çenemden ses geldikten sonra oldu çene eklemi ağrısı sandım ama değil sanırım hala ne olduğunu bilmiyorum ağzımı tamemen kapatıp yutkunduğumda geliyor ağzımı açıncada kulaklarımda basınç hissediyorum ses yine geliyor bana çene cerrahına git dedi ama okyanus suyunu sıkınca geçmişti 30 40 saniyelikde olsa bu sorunu yaşayan var mı?

Yutkununca kulaktan çıt sesi gelmesi? Basınç hissi?