Yeme & İçme Öğrenci evinde kalıyorum, yemek yapmayı pek beceremem. Hazır şeyler alıp kızartıyorum, sizce bu köfte pişmiş mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kasap köftesi o kadar pahalıydı ki alamadım. Bimdeki kaşarlı köfteyi yiyen oldu mu hiç? İçi böyle mi olması gerekiyor? Öğrenci evinde kalıyorum, yemek yapmayı pek beceremem. Hazır şeyler alıp kızartıyorum, sizce bu köfte pişmiş mi? Cevapla Pahalı Soruları Bim Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ahahahhahahh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır içi pek pişmemiş aslında anlaman gerekiyo tadarken 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaşarlı olduğu için içi böyledir vıcık vıcıktır sanmıştım Yorumla
Shadowman__ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Pişmişte. Hazır şeylere para yetmez. Gerçi şu zamnda diğerlerinede yetmiyor ama neyse 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Canım köfte çekmişti yarından itibaren makarnaya devam zaten Yorumla Shadowman__ +1 yıl Afiyet olsun 😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Ö Gayet pişmiş bencee 😄 nerede yaşıyorsun 0 0 Yorumla
Edaeda_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kanka kisik ateste pisirceksin kofteyi yoksa disi piser ici cig kalir sekil a 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kısık ateşte pişirin bir dahakine, ellerinize sağlık olmuş bence. 0 0 Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dışı pişmişte içi çiğ gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana da öyle geldi Yorumla Senaaaay +1 yıl Bir dahakine kısık ateşte pişirirseniz içide pişer Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Afıyet olsun yaoarken ezmedınmı eljnle 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yia canm çektiEvet pişmiş 0 0 Yorumla
erenbolat11 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Eline sağlık kömürü buldun artık kalkınabiliriz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Komik değildi Yorumla erenbolat11 +1 yıl Öyle diyorsan senciyiz bacım Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Pişmiş 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 794 cevap paylaştı. Evet pişmiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır içi pek pişmemiş aslında anlaman gerekiyo tadarken
Kaşarlı olduğu için içi böyledir vıcık vıcıktır sanmıştım
Pişmişte. Hazır şeylere para yetmez. Gerçi şu zamnda diğerlerinede yetmiyor ama neyse
Canım köfte çekmişti yarından itibaren makarnaya devam zaten
Afiyet olsun 😀
Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Ö Gayet pişmiş bencee 😄 nerede yaşıyorsun
Kanka kisik ateste pisirceksin kofteyi yoksa disi piser ici cig kalir sekil a
Kısık ateşte pişirin bir dahakine, ellerinize sağlık olmuş bence.
Allahsız kasap köftesi
Dışı pişmişte içi çiğ gibi
Bana da öyle geldi
Bir dahakine kısık ateşte pişirirseniz içide pişer
Afıyet olsun yaoarken ezmedınmı eljnle
Yia canm çekti
Evet pişmiş
Eline sağlık kömürü buldun artık kalkınabiliriz
Komik değildi
Öyle diyorsan senciyiz bacım
Evet
Vallahi anlamadim