Yeme & İçme Kokariç sever misiniz? Ponce Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evet kokariç doğrusu böyle Kokariç sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Evet kokoreç severizz.. yediğim tek sakatat 0 1 Yorumla Ponce +1 yıl Doğrusunu kokariç ama Yorumla
1FreeSpirit Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Eskiden fakir yiyeceğiydi sakatat olduğu için şimdi bu da pahallandı 0 1 Yorumla Ponce +1 yıl Ne ucuz ki kank sorarım sana Yorumla
Salv4doR Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bayılırım en son 3 ay önce felan yemiştim 2 tam kokaric e 180 TL vermiştim 😂 0 3 Yorumla Ponce +1 yıl Nasıl yiyorsunuz ya Yorumla Salv4doR +1 yıl Valla alttan tutucaksin elinle baskı yapicaksin kollarından yağları alicak çıtır çıtır ekmeğin ağzında citirdiycak yaninada bir ayran offf canım çekti bee Yorumla Ponce +1 yıl Ben bi kez yedim kustum sen de yeme kötü bi yemek Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok severim, bol kimyon da varsa tadından yenmez 0 1 Yorumla Ponce +1 yıl Bence de yenmez tadından Yorumla
Börteçinece Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yarım ekmek arası iyi gider koko 0 6 Yorumla Ponce +1 yıl İyi gitmez yemeyin Yorumla Börteçinece +1 yıl Sen ağzının tadını bilmiyorsun belli Yorumla Ponce +1 yıl Yoo bilmiyorum sen sonradan gurmesin Yorumla Börteçinece +1 yıl 😂ben hep gurmeydim ya hu Yorumla Ponce +1 yıl Gurme değilsin, gurme olsan kokariç beğenmezdin Yorumla Börteçinece +1 yıl Sen vizyonsuzsun diye ben niye gurme olmuyormuşum😂 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl hayatımda hiç yemedim ve yemeyi düşünmüyorum. 0 1 Yorumla Ponce +1 yıl Mantıklı 1 karar Yorumla
Agresifhatun88 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Çok severim 0 5 Yorumla Ponce +1 yıl Sevme ya güzel değil Yorumla Agresifhatun88 +1 yıl Hyr çok güzel Yorumla Ponce +1 yıl Bence güzel değil Yorumla Agresifhatun88 +1 yıl Aynı seylerı mı sevmemiz gerekiyor Yorumla Ponce +1 yıl Yoo farklı şeyleri sevebiliriz Yorumla
Leyylarana Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Sevmem yiyemem 0 1 Yorumla Ponce +1 yıl Ben de 1 kez yedim, yiyemedim. Şey oldum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet kokoreç severizz.. yediğim tek sakatat
Doğrusunu kokariç ama
Eskiden fakir yiyeceğiydi sakatat olduğu için şimdi bu da pahallandı
Ne ucuz ki kank sorarım sana
Bayılırım en son 3 ay önce felan yemiştim 2 tam kokaric e 180 TL vermiştim 😂
Nasıl yiyorsunuz ya
Valla alttan tutucaksin elinle baskı yapicaksin kollarından yağları alicak çıtır çıtır ekmeğin ağzında citirdiycak yaninada bir ayran offf canım çekti bee
Ben bi kez yedim kustum sen de yeme kötü bi yemek
Çok severim, bol kimyon da varsa tadından yenmez
Bence de yenmez tadından
Yarım ekmek arası iyi gider koko
İyi gitmez yemeyin
Sen ağzının tadını bilmiyorsun belli
Yoo bilmiyorum sen sonradan gurmesin
😂ben hep gurmeydim ya hu
Gurme değilsin, gurme olsan kokariç beğenmezdin
Sen vizyonsuzsun diye ben niye gurme olmuyormuşum😂
hayatımda hiç yemedim ve yemeyi düşünmüyorum.
Mantıklı 1 karar
Çok severim
Sevme ya güzel değil
Hyr çok güzel
Bence güzel değil
Aynı seylerı mı sevmemiz gerekiyor
Yoo farklı şeyleri sevebiliriz
ıyyyyy
Sevmem.
Neden kanki
Sevmem yiyemem
Ben de 1 kez yedim, yiyemedim. Şey oldum