Yeme & İçme 1 ay Pekmez sever misiniz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 en son ne zaman pekmez yediniz pekmez yemeyi seviyor musunuz? bildiğiniz üzere pekmez öksürüğe iyi geliyor Güncellemeler1 ay hangi tür pekmez seviyor sunuz en çok? Pekmez sever misiniz? Cevap Yaz 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GeceMuhafızıFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Yeme & İçme konusunda 873 cevap paylaştı. Pekmez genelde tahinle beraber tüketmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% 1 ay Çok severim evimden eksik olmaz. Hatta her sene kendi yetiştirdiğim üzümlerle şarap ve pekmez yaparım. yapımı çok zahmetli. 0 0 Yorumla
Neonsari1 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Sevmem tercihim değil öksürüğü kesen birçok şey var buna gerek yok 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 14,5b cevap paylaştı. pekmez severim kızarmış ekmek ile 1 0 Yorumla
sessizliğiinsesii Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay Olsa da olur, olmasa olur. Öksürük olduğu zaman evde varsa yerim 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% 1 ay Yeme & İçme konusunda 333 cevap paylaştı. Sevmem. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Pekmez genelde tahinle beraber tüketmeyi seviyorum
Çok severim evimden eksik olmaz. Hatta her sene kendi yetiştirdiğim üzümlerle şarap ve pekmez yaparım. yapımı çok zahmetli.
Sevmem tercihim değil öksürüğü kesen birçok şey var buna gerek yok
Hayır sevmiyorum ama küçükken annem zorla içiriyordu
pekmez severim kızarmış ekmek ile
Olsa da olur, olmasa olur. Öksürük olduğu zaman evde varsa yerim
Asla. Hiçbir kuvvet yediremez onu.
Sabahları icerim
Hayır sevmem
Severim
Evet
Tahin pekmez güzel oluyor
Sevmem.
Sevmem