Yeme & İçme Yumurtaya en yakıştırdığınız baharat hangisi? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yumurta yemeden tutulan oruç öldürür arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Çok kekik diyen oldu deneyeceğim Yumurtaya en yakıştırdığınız baharat hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kekik, karabiber, pul biter attıktan sonra üstüne biraz da zeytinyağı gezdirdin mi harika olur. 1 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Deneyeceğim Yorumla
mehmet022 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 834 cevap paylaştı. Pul biber severim ama ramazan olduğu için atamıyorum susarım diye 0 0 Yorumla
Burçsandık Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 95% +1 yıl Karabiber. Kayısı rafadan ise pul biber ve biraz tuz. 0 0 Yorumla
_musa_8484 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Haşlanmış yumurta yemiyorum.. kokusunu sevmiyorum böyle.. Ama tavada çook seviyorum.. 0 3 Yorumla Nesliççe +1 yıl Ben de yumurta sevmemAma ramazanda başka türlü tok kalamıyorum Yorumla _musa_8484 +1 yıl ALLAH yardımcın olsun Yorumla _musa_8484 +1 yıl Tam tutabiliyormusun Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Karabiber, pul biber, tuz. 0 0 Yorumla
LimanunGemileri Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Pulbiber ama zeytinyağı olmadan olmaz. 0 3 Yorumla Nesliççe +1 yıl Evet ya bulamadım evde Yorumla LimanunGemileri +1 yıl Keşke olsaymış. Zeytinyağı ile bir başka oluyor. Afiyet olsun.. Yorumla Nesliççe +1 yıl Zeytinyağlı yiyemem aman Yorumla
higheroo Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sade güzel ya 0 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Hiç yiyemem sade midem bulanır Yorumla
_theesra Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kekik 👌 0 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Kekik pek sevmiyorum😒 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Biber 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tuz karabiber 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kekik, karabiber, pul biter attıktan sonra üstüne biraz da zeytinyağı gezdirdin mi harika olur.
Deneyeceğim
Pul biber severim ama ramazan olduğu için atamıyorum susarım diye
Karabiber. Kayısı rafadan ise pul biber ve biraz tuz.
Haşlanmış yumurta yemiyorum.. kokusunu sevmiyorum böyle.. Ama tavada çook seviyorum..
Ben de yumurta sevmem
Ama ramazanda başka türlü tok kalamıyorum
ALLAH yardımcın olsun
Tam tutabiliyormusun
Karabiber ve zerdeçal
Karabiber, pul biber, tuz.
Pulbiber ama zeytinyağı olmadan olmaz.
Evet ya bulamadım evde
Keşke olsaymış. Zeytinyağı ile bir başka oluyor. Afiyet olsun..
Zeytinyağlı yiyemem aman
Sade güzel ya
Hiç yiyemem sade midem bulanır
Kekik 👌
Kekik pek sevmiyorum😒
Biber
Tuz karabiber
Pul biber, karabiber
Pul biber bende
Sumak
Yumurta sevmem
Kekik