Yeme & İçme Bayıla bayıla yediğiniz sokak lezzeti nedir? nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor 2-3 ay önce İzmir Buca'da yediğim söğüşün tadı hala damağımda, neden fazla yemedim diye düşünüp duruyorum. Ama inşallah yine gidip bol bol yiyeceğim.Bayıla bayıla yediğiniz sokak lezzeti nedir?#gadasından sevgilerle 🙃#gadası Bayıla bayıla yediğiniz sokak lezzeti nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kokoreç kesinlikle ya yetmiyor ne kadar yesem de yettiremiyorum. Her gün yiyesim var. İşkembeyi de yapanın bağlı çok severim.Çiğ köfte de güzel şöyle bol nar ekşili olacak. Neden gördüm bu soruyu ya canım çekti 😔 2 3 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Kokoreç onu bende severim. Ama Kayseri'de 26 liraya satıyorlar. Ekmek arasında az bir şey olduğu için ayda yılda bor yiyorum Yorumla rekreasyonistt +1 yıl Yine iyiymiş burada 40₺ ☹️ Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Aboo Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Midye DolmaKöfte EkmekKokoreçKumruMısırPatates Cips 1 2 Yorumla igdonducakss +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Ne dmeek Yorumla
ftmlz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Kokoreçi severek yerim ama söğüşü de merak etmiyor değilim. Lezzeti nasıldı? 1 6 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Harika anlatılmaz yenir 🙃 Yorumla ftmlz +1 yıl Afiyet olsun 🤗 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Şu an yemiyorum ki Yorumla ftmlz +1 yıl Haha şu an için dememiştim zaten 😅 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Çaktırma 🙈 Yorumla ftmlz +1 yıl 🤫😂 Yorumla
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne kokoreeeeçççççççççççççççç 2 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Hastayım sokak lezzetlerin ülkemin sevdiğim yediğim lezetler urfada cığer şiş adana da şırdan ızmırde söğuş 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kokoreç, balık ekmek, kumru, tantuni, midye.. Keyifli akşamlar.. 1 0 Yorumla
Gone_Man Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Salçalı ekmek, tükürük köftesi, lahmacun, midye dolması 🤤🤤 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. köfte.bu görseldeki ne? 1 2 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl İzmir'de meşhur bir lezzet söğüş diyorlar. Kelle etinin haşlanmış hali Yorumla erkeksihayvan +1 yıl değişikmiş. Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kokoreç, midye, osmanlı macunu, haşlanmış mısır. 1 0 Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Köfte ekmek kebap ve iskender 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kokoreç , midye , pilav galıba hepsı ya 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. İlk sıra kokoreç ikinci sıra midye 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ekmek arası köfte. Çarşamba köftesi 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Simit 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Midye 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kokoreç 1 0 Yorumla