Yeme & İçme Geç saatte gelen yemek perilerini nasıl kovarız? higheroo Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Midem bir şeyler ye diye bağırıyor resmen var mı çözümü bunun Güncellemeler+1 yıl Kovarız* Geç saatte gelen yemek perilerini nasıl kovarız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Kovmam, kapılarımı açarım "nerde kaldınız ben de sizi bekliyordum" derim. 1 5 Yorumla higheroo +1 yıl Kilolarda hoş bulduk der sonra.. Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Dicek tabe hehe Yorumla higheroo +1 yıl Onu nasıl kovucaz 😁 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Kovmicam yaa Yorumla higheroo +1 yıl Tamam ya kovma… Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Boşveer ye gitsin can boğazdan gelir bi daha kaç kere gelicez dünyaya 1 11 Yorumla higheroo +1 yıl Böyle diye diye geldi ya kilolar zaten… Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen mi kilolusun 😮. Kuru çöp olmaktan iyidir boş ver elede gelirsin hem Yorumla higheroo +1 yıl Ele güzelce geliyorum zaten 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etliyiz butluyuz mutluyuz bu kadar derim. Ye gitsin aklında kalacağına midende mutlu olsun Yorumla higheroo +1 yıl Olmasınnn deniz sezonu açılıyor haftaya denize giricez gaza getirme sende beni 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bırak ya ne güzel göbüşünle bol d vitamini alırsın Yorumla higheroo +1 yıl Senin gibi manit bulursam salacam söz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızları kandırma böyle tıtı ne kadar ayıp. Fit vücudunla tavlayıp sonra göbek sal. Hiç yakıştıramadım bunu sana başkan Yorumla higheroo +1 yıl Hayır öyle değil ya hahahaha yani göbek umrumda olmayan birini bulursam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanında istediğini yapamadığını manita mı yapıcaksın çaya bile banılmaz öyle manita Yorumla higheroo +1 yıl O yüzden yıllardır yalnızım ya… Yorumla
olurgibiii Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Kovmaaa kalk en güzel yemekleri hazırla sonra buraya getir yiyelim 1 1 Yorumla higheroo +1 yıl Diyetteyim ulmazz Yorumla
sonalesbükücü Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Uyumaya çalış ya da film falan izle. Kafan dağılınca gidiyorlar. 1 0 Yorumla
Damla_cann Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl İhtiyacı olmasaydı bağırmazdı. Yemelisin... 1 1 Yorumla higheroo +1 yıl İhtiyacı olmasın yiyemem… Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kahve iç 1 3 Yorumla higheroo +1 yıl Uyku açar Yorumla Mystery1994 +1 yıl Açlıkta aynı Yorumla higheroo +1 yıl Doğruu kahve olur o zaman Yorumla
ilyess Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 708 cevap paylaştı. Kovmam, yemek yerim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Uyuyorum ben 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 669 cevap paylaştı. Küfür ederek 1 0 Yorumla
Büşraandhsjdhs Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Yemek yiyerek 😂 0 14 Yorumla higheroo +1 yıl Olmazz yemem😂 Yorumla Büşraandhsjdhs +1 yıl Niye ya aç açına mı kalcan 😂😂 bugün varız yarın yokuz ye gitsin 😂😂😂 Yorumla higheroo +1 yıl Böyle diye diye göbüş çıktı zaten 😂😂 Yorumla Büşraandhsjdhs +1 yıl Ramazan ayındayız işte verelim şimdi de o aldıklarımızı 😂 Yorumla higheroo +1 yıl Valla bakalım nasıl vericez 😂 Yorumla Büşraandhsjdhs +1 yıl İftarda çok fazla yeme sahurda da hiç sahur yapma Yorumla higheroo +1 yıl Ama oruç tutmuyorum.. Yorumla Büşraandhsjdhs +1 yıl Aaaaa sıkıntı orada işte 😂 Yorumla higheroo +1 yıl Yapıcak bir şey yok büşü napim alkollüydüm dün😂😂 Yorumla Büşraandhsjdhs +1 yıl Allah ıslah etin ne diyyim 😂 Yorumla higheroo +1 yıl 🥺🥺 Yorumla Büşraandhsjdhs +1 yıl 😂amin demen lazım Yorumla higheroo +1 yıl Yokh ben böyle devam 😂 Yorumla Büşraandhsjdhs +1 yıl Keyfin bilir 😴😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kovmam, kapılarımı açarım "nerde kaldınız ben de sizi bekliyordum" derim.
Kilolarda hoş bulduk der sonra..
Dicek tabe hehe
Onu nasıl kovucaz 😁
Kovmicam yaa
Tamam ya kovma…
Boşveer ye gitsin can boğazdan gelir bi daha kaç kere gelicez dünyaya
Böyle diye diye geldi ya kilolar zaten…
Sen mi kilolusun 😮. Kuru çöp olmaktan iyidir boş ver elede gelirsin hem
Ele güzelce geliyorum zaten 😂😂
Etliyiz butluyuz mutluyuz bu kadar derim. Ye gitsin aklında kalacağına midende mutlu olsun
Olmasınnn deniz sezonu açılıyor haftaya denize giricez gaza getirme sende beni 😂
Ya bırak ya ne güzel göbüşünle bol d vitamini alırsın
Senin gibi manit bulursam salacam söz
Kızları kandırma böyle tıtı ne kadar ayıp. Fit vücudunla tavlayıp sonra göbek sal. Hiç yakıştıramadım bunu sana başkan
Hayır öyle değil ya hahahaha yani göbek umrumda olmayan birini bulursam
Yanında istediğini yapamadığını manita mı yapıcaksın çaya bile banılmaz öyle manita
O yüzden yıllardır yalnızım ya…
Kovmaaa kalk en güzel yemekleri hazırla sonra buraya getir yiyelim
Diyetteyim ulmazz
Uyumaya çalış ya da film falan izle. Kafan dağılınca gidiyorlar.
3-4 bardak su iç kovarsın
İhtiyacı olmasaydı bağırmazdı. Yemelisin...
İhtiyacı olmasın yiyemem…
Kahve iç
Uyku açar
Açlıkta aynı
Doğruu kahve olur o zaman
Kovmam, yemek yerim
Uyuyorum ben
Küfür ederek
Yoğurt yerim yeterli olur :D
Su iç uyu
Yemek yiyerek 😂
Olmazz yemem😂