Yeme & İçme Sucuklu pizza sever misiniz? belleâme Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hayırlı geceler herkese 🥰 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sucuklu pizza sever misiniz? Sucuklu pizza sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kaanaytekk Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Sucuklu pizza sevmeyende ağzının tadını bilmiyordur 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kokusu ağır basıyor içerisinde sarımsak bulunduğu için 🤢 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Pizza sevmem yersem de margharita ya da sucuklu pizza yerim sadece 1 0 Yorumla
lsosipatra Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl karaciğerini seven şu saatte yemek sorularını şikayet etsin:( 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sadece sucuk yetmez bana 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. evet severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sucuklu pizza sevmeyende ağzının tadını bilmiyordur
Kokusu ağır basıyor içerisinde sarımsak bulunduğu için 🤢
Pizza sevmem yersem de margharita ya da sucuklu pizza yerim sadece
karaciğerini seven şu saatte yemek sorularını şikayet etsin:(
Üstünde sarımsak sosu da olursa 😋🤤
Sucuksuz pizza mı olur?
Sucuksuz pizza yemem :)
Daha çok mantar yoğunluklu seviyorum
Sadece sucuk yetmez bana