Annem, abilerim bide kendimi uye yaptım bi sana bi arkadaşına veriolar arkadaşa hediye et kismi var onu mesela annemin dondurmayi bana hediye ettim bana çıkan dondurmayi anneme
Migrostan aldim migros sana yakinsa eger kesinlikle migrostan al bence getir de minimum tutarda sipariş vermen lazim 1 tane dondurma alabilirsin her siparişte
Algida uygulamasini indir üye ol ana ekrana direk bi kampanya çıkıyor ona tıkla orada dondurma çıkıyor migros yakınsa eğer ordan alırsın ya da getir uygulamasindan
Algida uygulamasini indir üye ol ana ekrana direk bi kampanya çıkıyor ona tıkla orada dondurma çıkıyor migros yakınsa eğer ordan alırsın ya da getir uygulamasindan
Olsun gene iyi beleş migrosu mu seçtin orayi seçtiysen , algida kampanyasindan kazandığım dondurmayi almak istiyorum diyorsun numarani soyluyosun o kodu soyluyosun aliyosun dondurmayi
Algida’yla yaz başladı! Ben bedava Algida'mı kaptım, bir tane de sana hediye etmek istedim. Linke tıkla, Algida ile Kazan’a üye ol ve bedava Algida kazan. 🍦💖 www.algidailekazan.com/hediye-paylas/DZMGSP518A
Sende çok bedavacıymışsın haa fabrika iflas edecek senin yüzünden😂😂 bir ara twettır dan bende Nestlé çikolataya tweet attım çikolata istedim adresime 4 adet 80 gram bitter çikolata yolladılar 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şu dondurma 3 tl idi be
Aynen eskiden gayet uygundu
Ne günlere geldik be. Bu dondurmaların da eskisi gibi tadı yok zaten artık. ya da bizde ağız tadı bırakmadılar.
Her şeyin kalitesini bozdular artik beğenmemen çok normaldir kalitesini düşürüp fiyat surekli yükseliyor
Şu kshve beyazlatıcı sözde süt tozları varya onla yapsalar bi tat olur. Resmen şekerli tenkli bi sıvıyı dondurup satıyorlar
Aynen öyle bende zaten beleş ağzim tatlanir diye aldim öyle
Süt tadı arıyor insan ondan dedim. Yoksa dediğin gibi maksat ağız tatlansın yani. Nerde beleş oraya yerleş demişler 😂
Evet, sende yap istersen ben 5 tane daha dondurma alicam bir sıkıntı olmazsa
Nasıl beş tane daha alıcaksın ki? tekrar tekrar üye mi oluyorsun
Annem, abilerim bide kendimi uye yaptım bi sana bi arkadaşına veriolar arkadaşa hediye et kismi var onu mesela annemin dondurmayi bana hediye ettim bana çıkan dondurmayi anneme
E sen yazlık bütün dondurma ihtiyacını dolaba stoklamışsın böyle 😃
😀 Şimdilik 1 dondurmayi aldim deneme amaçlı bakalim olucak mi diye oldu yarin da diğerlerini alicam bir kaç güne biter
😂 Gidip migrostan mı aldın getirden mi peki
Migrostan aldim migros sana yakinsa eger kesinlikle migrostan al bence getir de minimum tutarda sipariş vermen lazim 1 tane dondurma alabilirsin her siparişte
5-10 dk mesafede. Getir kullanmıyorum zaten
Ozaman migrosu seç ersin 2 nisana kadar kodu al dondurmayi sonra da alabilirsin, arkadaşına hediye etmezsen bana hediye edebilirsin beleş dondurma😀
Beleş ne kadar güzel kelimeymiş ya 😂
Evet
o nasıl oluyor
tam karşıda xd
Çok iyi yap bence
Ben istiyorum
Kod mu veriyor hangi tür dondurma veriyor
Algida maraş usulu kutu dondurma, twistter frigola kutu magnum boom boom algida keyif ucuz dondurma da çıkabilir şansina
Şimdi indirdim
Üye ol ana ekrana direk bi kampanya çıkıcak
Nalet olsun sadece magnum verdi bademli
Nasıl alacağız marketten ya da migros tan peki
Olsun gene iyi beleş migrosu mu seçtin orayi seçtiysen , algida kampanyasindan kazandığım dondurmayi almak istiyorum diyorsun numarani soyluyosun o kodu soyluyosun aliyosun dondurmayi
Hayır daha seçmedim migros tan geçerken alırım
2 nisana kadar seçmen lazim 2 mayisa kadar dondurmayi alirsin
Aynı anda alamıyor muyuz
2 nisana kadar seçmen lazım
Tamam seçerim
hediye edebileceğin bir arkadaşin yoksa bana hediye edebilirsin beleş dondurma😀
Olur sana vereyim nasıl olacak
Arkadaşla paylaş kismini bana gonderince oluyor
O linki bana gonderirsen olur
Nereye gönderim yapayım
Buraya ya da mesaj olarak atabilir misin Instagram varsa ordan da gonderebilirsin
Tamam buraya atayım
Algida’yla yaz başladı! Ben bedava Algida'mı kaptım, bir tane de sana hediye etmek istedim. Linke tıkla, Algida ile Kazan’a üye ol ve bedava Algida kazan. 🍦💖 www.algidailekazan.com/hediye-paylas/DZMGSP518A
Sende çok bedavacıymışsın haa fabrika iflas edecek senin yüzünden😂😂 bir ara twettır dan bende Nestlé çikolataya tweet attım çikolata istedim adresime 4 adet 80 gram bitter çikolata yolladılar 😂😂😂
😀 4-5 kutu dondurma alanlar var benden daha çok alanlar var, Nestlé bende yazsam mi beleş 😀
Yaz yaz benim adresime kadar gönderdiler 4 adet Nestlé bitter 80 gram
Vay be güzel nestlenin cikolatalari da güzel oluyor da Twitter kullanmıyorum artik kullanirim
Sana attıgımı gördün mü link attım sana
Gördüm de annemin numarasindan alicam onu benim numaraya daha fazla dondurma tanimlanamiyor
😂😂😂😂
Evet varr
Yaz bana paylasalim