Yeme & İçme Sade türk kahvesi mi şekerli türk kahvesi mi? turuncuçiçek2002 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sade içmeye başladım sekersiz alışıyorum ve tadını daha çok almaya başladım peki siz? Sade Orta Şekerli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sade türk kahvesi mi şekerli türk kahvesi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Eskiden orta şekerli kahve içerdim gadası. Ama artık sade Türk kahvesi içmeye başladım. 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl kahveyle aram hiç yoktur ama mecburen içmek zorunda kalırsam şekerli türk kahvesini seçerim 1 0 Yorumla
mavişim0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Türk kahvesi sade içilir demi❤️ 💙@mesken01 2 2 Yorumla mesken01 +1 yıl ben bunu niye görmemişim. Normalde sade içerim ama senin hatrına bir defalık tuzlu içebilirim ❤️💙 Yorumla mavişim0101 +1 yıl Yok ben sana kıyamam 🤗🤗 içine bal koyarım ❤️❤️ Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 656 cevap paylaştı. Sade 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eskiden orta şekerli kahve içerdim gadası. Ama artık sade Türk kahvesi içmeye başladım.
kahveyle aram hiç yoktur ama mecburen içmek zorunda kalırsam şekerli türk kahvesini seçerim
Türk kahvesi sade içilir demi❤️ 💙@mesken01
ben bunu niye görmemişim. Normalde sade içerim ama senin hatrına bir defalık tuzlu içebilirim ❤️💙
Yok ben sana kıyamam 🤗🤗 içine bal koyarım ❤️❤️
Sade
Şekerli tercihim
Yap bi sade içelim
Sade severim acı acı
sade