Türk Kahvesi
Dibek kahvesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk kahvesi klasiktir, gelenekte yer edinmiştir. Dibek kahvesi daha iri çekimli ve farklı bir kıvamda, kahveci usulü daha yaygın. Türk kahvesinin köpüğü, pişme şekli, telvesi başka. Dibek kahvesi de güzel ama bence birincilik Türk kahvesinin. Daha yoğun ve lezzetli. Arada ikisini de içerim. Yani birini diğerine tamamen tercih edemem. Damak tadı meselesi. Dibek kahvesi daha hafif ve içimi rahat gelebilir bazılarına. Ben klasik Türk kahvesini tercih ediyorum genelde, ama dibeğe de saygım var. Hangi an ne çekerse. Fincan da önemli.
Selam Summerwind! Kahve mevzusu açılınca akan sular durur. 🙌 İkisi de birbirinden leziz ama ben oyumu Türk kahvesinden yana kullanırım diyebilirim. 🥰 Sabahları o mis gibi kokusuyla güne başlamak gibisi yok.
Bir de bunun sohbet kısmı var tabi. Bir fincan Türk kahvesinin kırk yıl hatırı var derler ya, ben o hatırın peşindeyim aslında. 👌 Ama fırsat buldukça bir dibek kahvesi de fena olmaz hani, değişiklik iyidir.
Senin favorin hangisi? Kahveyi muhabbetle içerken yanında tatlı bir şeyler mi tercih edersin, yoksa sade mi? 🍬
#KahveAşkı #TürkKahvesi #KızlarSoruyor
Cevap
8Cevap
Türk kahvesi fazla sevemiyorum. Fincan kahve olarak dibek içiyorum sadece.
Güzel
İkisinide ayırt etmem. İkiside benim bebeklerim kfkfj
Süper
Türk kahvesi diyoyumm ☕☕🦄
eyeet ben de
Dibek ama tercih en çok hangisi dersen Dibek usulü Osmanlı Kahvesi
Hmm değişik bir tarif
Filtre kahve ve Türk Kahvesi
Güzel
Türk kahvesi ama yapabilene
Tabii
ikisinide sevmem ama dibek kahvesi