Bu yüzden hiç keşkek, şırdan ve mumbar yiyemedim...
Dış görünüş önemli!
Lezzetliyse kötü de görünse yerim
Yemek seçmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şıklar yanlış yazılmış. Hiçbir şık birbiri ile çelişmiyor. Yemek seçmem diyen biri lezzetliyse kötü görünse de yer ve aynı zamanda dış görünüşünün daha iyi olmasının yemekten zevk almak açısından önemli olduğunu söyleyebilir.
Mesela ben, dış görünüşü kötüyse bile tadı güzel yemeği yerim ama görünüşünün yemekten zevk almamda önemli bir etkisi var çoğu normal insan gibi. En azından C şıkkını tak diye eleyebiliyorum, kıtlık falan olmadığı sürece kötü yapılmış yemeği yemem.
Tespitlerine göre görüntüsü kötü olan yemeklerin tadını daha çok beğendiğimi fark ettim. Beş duyu organı bu kadar koordineli çalışan tek insanım herhalde.
Görünüşünü beğenmediğim bir şeyi asla yiyemiyorum tadına bile bakamam muhtemelen kendimi kötü olduğuna şartladığım için
Ben yemek görüntü ayrımı yapmam çünkü lezzet çok önemlidir yemek çok güzel şık görünüyor olabilir ama lezzeti hiç yerinde değildir ve bu sebepten yemeği yiyemezsin şöyle diyebilirim sanayideki Köfteci’nin köfteci X kişisinden daha iyi köfte yaptığı gerçeği gibi düşün bu yüzden lezzet çok önemlidir :) ben bu şekilde düşünüyorum lezzeti arayanlardanım tavsiye ediyorum iyi günler diliyorum 🌞😇😍❤️😊
Cevap
22Cevap
7/24 ve 15 gün işyrinde ve 15 gün evde olmak uzere vardiyam var 15 is yerindeyken Allah affetsin cidden ne yiyoruz bilmiyoruz oglen ve aksam yemek geliyor ama kipkirmizi bir sivinin icinde pismemis patates ve patlican yüzüyor. Genelde boyle yemek geliyor mecbur yiyorsun yani. Allahtan yogurt var kapalı, az cataldan yemek bir yemek kasigi yogurt ile yiyorum
Bu iki resimde olduğu gibi çok renkli olan yemeklerle aram iyi değil. Bu ikisine de bakınca canım çekmiyor mesela. Görüntüsü önemli benim için. Bir ara çok sevdiğim mısır gevreğini keçi bôkuna benziyor diye aylarca yememiştim o derece.
Niyeyse hep kötü görünen yemekler lezzetli oluyor, keşkeğe bayılıyorum, şırdana ya da mumbar dolmasına bayılıyorum. Lezzetliyse görüntü önemsiz benim için galiba.🙄
Lezzetini bildiğim bir yemeğin sunumuna ve ya görüntüsüne bakmam, yapar ve ya söyler yerim. Ama misafirim varsa ön yargıya sebep olacak yemek tercih etmem :D
Benim ilk kriterim kimin yaptığı.. ikinci olarak gozumede hitap etsin isterim tabi bu saydığın iki yemeğe çok ön yargiliydim ama bi kez kendimi zorlayıp denedim aslında bayada güzeller
Hayır lezzetti kadar sunum ve görünüşte önemlidir çok
Önemli olan ;
1- Temiz ve sağlıklı bir yemek olması
2- Lezzeti.
Görünümün hiç bir önemi olmaz.
Görüntünün benim için cezbedici olması gerekir aksi durumda yemem
Yerim. Keşkek, mumbar ve şirdan şiddetle tavsiye ederim. Muhteşem lezzetler
Dış görünüşe çok önem vermemek gerekiyor aslında, insanlardaki örnekler gibi düşünülebilir.
Şeyi merak ediyorum ya arabaşi böyle hüppp diye çekiyorlar ya yapicam bi ara 😂😂😂
Yemem. Görüntü benim için her zaman ön planda oldu küçüklüğümden beri
yemeğin görüntüsü ve kokusu benim için çok önemli beğenmezsem yemem
Asla, görüntüsünü beğenmediğim hiçbir yemeğin tadına bile bakmam.
Lezzetini önceden biliyorsam ya da az çok tahmin edebiliyorsam görüntüsü kötü olsa bile yerim
Ben her yemegi yemem valla sadece lezzet önemli degil
Göze de hitap etmeli diyorum
Çok sevdiğim bir yemekse her türlü yenir.
Öğrenciyiz yemek seçme lüksümüz yok!
Yemeğin görüntüsü önem arz eder
Tadı önemli, dış görünüşünden banane.
Tadı önemli. Keşkek harika
Lezzeti önemli kimin yaptığına bağlı
Ya ama bir şey diyimmi keşkek tadi da güzel değil onu yiyenin kendine saygısı yoktur
Görüntünün bir içime sinmesi lazım
Tadı Daha çok önemli benim için 😋
yiyemem ya cok karisik yemekleride yiyemiyorum
Dış görünüş çok önemli
Görseli de önemli tabii
Önemli olan iç güzelliği
Yerim
Yerim
Hayir
Görünümü kötü olan şeyi yiyebileceğimi sanmıyorum.
Tadına bakarım
dış görünüş de önemli ya ne o bulamaç gibi
Yerim
Yok yemem.
Yemek seçerim
Tadina bakarim
Yiyemem
Kokusu güzelse belki
tadı önemli
Yiyemem
Midemi bulandıran bir görüntüsü yoksa gömerim
Bence önemli olan tadi