Yeme & İçme Gazoz tatlısını daha önce duydunuz mu? _betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Herkese selamlar, Trakya mutfağında bilinen, düğün yemeklerinde yapılan bir tatlı olan gazoz tatlısı hakkında bence yazmıştım. Bilinmediğini farkettim. Peki siz, daha önce gazoz tatlısını duydunuz mu? Gazoz tatlısını daha önce duydunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MasterEzel Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Hemen denemek istedim merak ettim. Gazoz severim güzeldir eminim. Tarifini özelden yazabilirsin :) 1 1 Yorumla _betz_ +1 yıl Tarif ve yapılışı hakkında detaylı bir bence paylaştım, bakabilirsin ☺️ Yorumla
senanlatdinliyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bunu görmüştüm daha önce ama ismini bilmiyordum 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Varlığından şimdi haberim oldu 1 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 851 cevap paylaştı. İlk kez görüyorum duyuyorum 1 0 Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Duymadım ama öğrenmiş oldum teşekkür ederim 1 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl fruko gazoz mu Uludağ gazoz mu 0 8 Yorumla _betz_ +1 yıl Sade gazoz. Markası önemli değil. Siz çamlıca kullanın yaparsanız. Yorumla princessNokia +1 yıl Jjcjc Yorumla Fayzulin +1 yıl @princessNokia 🤖🤖🤖🤖🦋 Yorumla Fayzulin +1 yıl ilk kez duydum şaka bir yana Yorumla princessNokia +1 yıl Trakya yoresine aitmis Yorumla Fayzulin +1 yıl @princessNokia şeklini daha evvel gördüm ama ne olduğunu bilmiyordum Yorumla princessNokia +1 yıl Benzettigim bi hamur isi var ama adi aklima duşmedi Yorumla Fayzulin +1 yıl @princessNokia aynen bak benimde o var gül du sanki adı ,🤔🤔 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İlk ve son kez duydum, görünüşünde bile hayır yok 0 2 Yorumla _betz_ +1 yıl Tadında hayır var, görünüş ise kişinin estetik algısına göre değişiklik gösterir. 🙃 Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Yaptığın zaman haber ver de gelip tadına bakayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hemen denemek istedim merak ettim. Gazoz severim güzeldir eminim. Tarifini özelden yazabilirsin :)
Tarif ve yapılışı hakkında detaylı bir bence paylaştım, bakabilirsin ☺️
Bunu görmüştüm daha önce ama ismini bilmiyordum
Varlığından şimdi haberim oldu
İlk kez görüyorum duyuyorum
Duymadım ama öğrenmiş oldum teşekkür ederim
Hayır ama güzel gözüküyor
fruko gazoz mu Uludağ gazoz mu
Sade gazoz.
Markası önemli değil. Siz çamlıca kullanın yaparsanız.
Jjcjc
@princessNokia 🤖🤖🤖🤖🦋
ilk kez duydum şaka bir yana
Trakya yoresine aitmis
@princessNokia şeklini daha evvel gördüm ama ne olduğunu bilmiyordum
Benzettigim bi hamur isi var ama adi aklima duşmedi
@princessNokia aynen bak benimde o var gül du sanki adı ,🤔🤔
İlk ve son kez duydum, görünüşünde bile hayır yok
Tadında hayır var, görünüş ise kişinin estetik algısına göre değişiklik gösterir.
🙃
Yaptığın zaman haber ver de gelip tadına bakayım
Hayır duymadım
Canım tatlı çekti hemen bugun alayım
Hiç duymadım