Yeme & İçme Alkol olarak ne tercih edersiniz? manwithouttomorrow Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Votkami viskimi tercihiniz hangisi😊 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Alkol olarak ne tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sohbetseverx Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hiçbiri Biz Allah yolundayız😇🙃 3 7 Yorumla smterden7797 +1 yıl en iyisi Yorumla Sohbetseverx +1 yıl @smterden7797 evet Yorumla manwithouttomorrow +1 yıl Tebrikler 👏 Yorumla smterden7797 +1 yıl icki icen her turlu pisligi yapar Yorumla Sohbetseverx +1 yıl 🙃😊 Yorumla manwithouttomorrow +1 yıl Bnde kullanmiyorum ztn çok pahalı ucuz olsa gene içmem Yorumla Sohbetseverx +1 yıl Nice Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Rakı, whiskey cola, şarap, tequila 1 0 Yorumla
Death1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sade soda😂 2 11 Yorumla manwithouttomorrow +1 yıl 😅😅 sana yok Yorumla Death1111 +1 yıl Soda peki o da mı yok? Yorumla manwithouttomorrow +1 yıl İçki yok sana dedim soda var canım 😊 Yorumla Death1111 +1 yıl Ben içki istemiyorum zaten 😊 Yorumla manwithouttomorrow +1 yıl Soda verin teyzemize 😅 Yorumla Death1111 +1 yıl Sağol kardeşim 😂 Yorumla Death1111 +1 yıl Sen de 30 yaş üzeri erkeklere dayı diyen 20 li kızlar gibi konuştun 😂😂 Yorumla manwithouttomorrow +1 yıl Valla teyzecim ne diyim nasılsın teyzecim 😅 Yorumla Death1111 +1 yıl Iyidir oglum. Sen nasilsın? Yorumla manwithouttomorrow +1 yıl İyi bnde teyzecim Yorumla Death1111 +1 yıl Hep iyi ol kardeşim. Yorumla
smterden7797 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl içki içmem 1 4 Yorumla manwithouttomorrow +1 yıl En güzeli Yorumla smterden7797 +1 yıl ona verecegim parayi spora gidaya veririm Yorumla manwithouttomorrow +1 yıl Bnde valla öyle gider kuruyemiş falan alır tüketirim enazindan sağlıklı şeyler yerim Yorumla smterden7797 +1 yıl icki icen her turlu pisligi yapar icki icenle yakin arkadas olmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
şarap insanıyım ama seçeneklerde yoktu o yüzden viski diyorum.
Hiçbiri Biz Allah yolundayız😇🙃
en iyisi
@smterden7797 evet
Tebrikler 👏
icki icen her turlu pisligi yapar
🙃😊
Bnde kullanmiyorum ztn çok pahalı ucuz olsa gene içmem
Nice
Rakı, whiskey cola, şarap, tequila
Sade soda😂
😅😅 sana yok
Soda peki o da mı yok?
İçki yok sana dedim soda var canım 😊
Ben içki istemiyorum zaten 😊
Soda verin teyzemize 😅
Sağol kardeşim 😂
Sen de 30 yaş üzeri erkeklere dayı diyen 20 li kızlar gibi konuştun 😂😂
Valla teyzecim ne diyim nasılsın teyzecim 😅
Iyidir oglum. Sen nasilsın?
İyi bnde teyzecim
Hep iyi ol kardeşim.
içki içmem
En güzeli
ona verecegim parayi spora gidaya veririm
Bnde valla öyle gider kuruyemiş falan alır tüketirim enazindan sağlıklı şeyler yerim
icki icen her turlu pisligi yapar icki icenle yakin arkadas olmam
Rakı
Viski tercihim
Alkol kullanmıyorum
Viski
Cehennem en ağırı dan nasıl tercih?