sadece rakıyı zevk alarak içiyorum onun dışında kendi yaptığım kokteyller ki özellikle bailey's ile yapılanlar güzel oluyor bi de midye varsa bira ama pek tercihim değil
Guncellemedeki atar için bir sebep mı var? Göz attım yorumlara kimse ters bir şey dememiş. İlla ben buyum demek için bahane bile olmadan ne olduğunu söylemişsin 😆
Özelden yaziyorlarsa burdan artistlik niye? Ya özeli kapa ya onlarla tartış ya da engelle. Ben yazdığım soruda senin seks yapıp yapmaman ile ilgili detayı okumak zorunda mıyım? Allah Allah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Vaay chivas, severim. Ama şu an bira tercihim :D Bu sıcakta pek akıl karı değil o :D
sadece rakıyı zevk alarak içiyorum onun dışında kendi yaptığım kokteyller ki özellikle bailey's ile yapılanlar güzel oluyor bi de midye varsa bira ama pek tercihim değil
Bence viski ve tekila yanında beyaz çikolata varsa ayrı Bi güzel oluyor bana göre:)) afiyet olsun size :)
Alkol tüketmiyorum. Çok eskiden içerdim, tercihim rakıydı
Guncellemedeki atar için bir sebep mı var? Göz attım yorumlara kimse ters bir şey dememiş. İlla ben buyum demek için bahane bile olmadan ne olduğunu söylemişsin 😆
Mesajlarım ss atıyom mı
Özelden yaziyorlarsa burdan artistlik niye? Ya özeli kapa ya onlarla tartış ya da engelle. Ben yazdığım soruda senin seks yapıp yapmaman ile ilgili detayı okumak zorunda mıyım? Allah Allah
İçerinde, resim direkt gecelik, alkolle alakası yok
Neden yukseldin , paralı asker,
geçen sene ve bu sene çok içtim, cin tonik ve vodka favorilerim ama bıraktım artık içmiyorum
Öğle yemeğinde efes malt içtim
Bira seviyorum
İçmem asla alkol kullanmıyorum
Çok pahalı alışmayın alıştırmayı.
içerim
tercihim rakı daima
Votkali kokteyler viski en güzeli...
Evet balantines, favorim ve rakı
İçerim arada severim viski
Tek buzlu sek viski tercih edilebilir.
ben rakı severim o bir kültürdür çünkü
Alkol kullanmıyorum
basimizda bir buyuk olmali afiyet olsun
İçmem mi bea. Viski ve bira.
2 yaşında bıraktım zirvede
Arada sırada evet. Tercihim aslan sütü 😊😊
İçmiyorum
Bu arada enerji içecekleriyle beraber arkol kullanılmaz.
Sek içemiyorum
Ama çok zararlı haberin olsun. Mideni ve damarlarını patlatırsın. Kalp krizi geçirme riskin %90
Sade madet suyu deniyorum sevemıyorum ya tesekur ederım
Alkolsüz hayata hayat demem ben
İçmem
Sevmem
içmem hayır
Kullanmıyorum
Her gün
Balantines ağam en hasso olanı o 😂😂
Hepsini
Hiç kullanmadım
İçmem
Sana bir şey itiraf edeyim mi?