Arkadaşla çıktık kokarec yiyek dedik iki kokoreç o yedi iki tane ben yedim birer kutu kola içtik 204 lira hesap geldi kokarecler neredeyse sandviç ekmeği kadar di
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu ekonomide maalesef normal artık. Birde çiftlik gibi yerlerde yani yerine yiyince iyice fazla oluyor…
Sence normal mi. Ekmek dışı her şey lüks şu an. Içecek olarak su varsa tamamdır
Ya şaşırdım valla bu nedir böyle tamam okur da bu kadar olmaz iki sene önce 50 liraydı bu hesap
Hadi 100 lira olsun , ama fiyatlar uçmuş. Kokoreçi özledim fakat en son 4,5 yıl önce yemiştim. Fiyatlar çok pahalı
Ben orta hali biriyim asgari ücretle ev geçindiren ne yapsın onlara üzüldüm düşünsene adam ailesini alıp çıkartıp kokarec bile yiyemiyor yazık vallahi utanmalari lazım artik
Bende RTE Ye verdim oyu ama bu fırsatçılara dur demeli
Bu bahsettigin biziz işte. Ailemle en son 5 yıl önce en ucuz köşe başında kokoreç yemiştik. Ikinciyi dahi yiyemedik, içecek en ucuzundan. Yani hayat çok zor. Her ay büyüme oranları istatiksel olarak daha da yükseliyor ama bu kazanç oranı hep zenginlerin maaşlarına etki ediyor.
Allah yardımcınız olsun benim durumum da pek farklı değil lakin fiyatlar bu kadar yüksek olmasına rağmen müşterisi hayli çok du ülkede gelir eşitsizliği var zengin olan keyifte geri kalanı sefalette
Bende tesetturluyum diye dinimi yaşamada zorlanmayayim diye , eski dini baskılar geri döner diye korkumdan verdim ama bu gidişat hiç iyi gelir. Bir şeyler değişmeli. Başa gelen bir noktadan sonra tüm ideolojilerini bırakıp sadece kendi kârına bakıyor. Bu tüm siyasetçiler için geçerli. Siyâset konusunda , bu ülkedeki hiçbir siyaset adamına güvenim kalmadı. Allah sonumuzu , hayır etsin
Vahim bir durumdayız millet intihar ediyor artış var ve intihar oranları dahi açıklanmıyor böyle bir şey olamaz halkın bir bölümü çok zengin bir bölümü açlıkla boğuluyor mesela bir tekel market ayda minimum 50 bin lira diğer kesim ise 4000 5000 bin liraya köpek gibi çalışıyor
Yazin pazarda 16 saat çalışma 120 lira kazanıyordum. Iki haftada bir tatildi. Erkek işini dahi yapıyordum. Nefes dahi alamadığım günleri bilirim. Daha beter olanlarda var. Herkes kendi oturduğu koltuğun rahatını düşünüyor memlekette. Komşusu açken tok yatan bizden değildir diye sözlerimiz var bizim ama gel gelelim ne hallere düştük. Okuyana değer yok , çalışan hakkını alamıyor. Okuyorum ama tek hedefim ülkeden en kısa vadede kaçmak
bedava lan. Tavuk döner bile 30-40 tl olmuş. 4 kokoreç + kola 200 tl çok çok iyi. Her gün dışar da yemek için artık op. dr maaşı lazım 15-20k.
Tavuk döner 20 lira la ne yaptın sende sus nazar edecen 🤫
Zaten bir tek onu yiyebiliyor artık
Hayvanı komple içine mi koymuşlar ekmeğin bir baksaydiniz
Bir kokoreç 40 lira civarlarda mı
45 lira
Bir kutu kola 12 civarı mi yuh
Bence pahalı
Bende dedim yanlışlıkla var her yerde böyle artık dedi
Çok pahalı ya hayatta 12 olamaz bir kutu kola
Ben burada 6 7 liraya pahalı diyorum hangi şehir orası
Ankara
Ben de Ankaradayım. Ben hiçbir kokoreççi duymadım neredeyse 50 liraya, geçen arkadaşlarım kokoreç yemeye gidelim dediklerdi hatta. Hangi kokoreççi orası söyle gidilmeyecek bir yer olarak yer edinsin aklımda
Şu an ismini mi vereyim yerin ak sen nereye gittin ucuz sa bizde oraya gidelim