Yeme & İçme Senin en sevdiğin lezzet hangisi? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 76 Yapay Zekaya Sor Günaydın! Mutlu hafta sonları olsun.. 🎈Türk halkına soruldu en sevdiği lezzetler ve sonuçlar açıklandı..Senin en sevdiğin Türk mutfağı lezzeti hangisi? Senin en sevdiğin lezzet hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kuru dolmaDürümÇiğköfteMidyeSarmaMakarnaSırasıyla böyle 1 1 Yorumla AşkıÖldürmek +1 yıl Tam bir oburcanım. Anladın tabi verdin eigyi🤣💃 teşekkürler
By-Sempatik Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hepsi :D 1 1 Yorumla By-Sempatik +1 yıl Aaa çok teşekkür ederim çok incesin :D Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Biber dolması bunların arasında en sevdiğim. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ya ben bir çok yemeği seviyorumKokoreç vb sokak lezzetleriDolma sarmaDöner çiğ köfte İçli köfteKebaplarTatlılardişimde dikiş var yemek yiyemiyorum bu sorularda coşuyorum ahahahhaha 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben Türk mutfağında seçenekten yana değilim hepsini severim hepsini yerrremmm😀 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Yee gitsin 😄 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hatay soslu dönerMantıSalçalı makarnaAdana kebapBelen tavaHatay usülü içli köfte Tavuk ızgara 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Türk mutfağına Zeytinyağlı taze fasülye Ne dolma, ne sarma, ne döner nede lahmacun. Hiç biri onun yerini tutamaz 🤷♀️ 1 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Görsellerde ki hiç biri bana hitap etmiyor ya yani olsa yerim ama aramam canım çekmez jdjd Belki sarma olabilir 1 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. 1 Sarma 2 Dolma3 Patlıcan musakka4 Kuru fasülye 1 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Patlıcan musakka. Çoğu yemeği severim, ayrım yapmam ama patlıcan musakkanın yeri yine de apayrı. 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bana göre bu liste ters çevrilmeli, yanlış olmuş... 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslında en sevdiğim bir yemek yok. Damak tadıma uygun gelen her şeyi severim.Döner aslında güzel gözüküyor ama, döneceğini sanmıyorum. 0 5 Yorumla Manquer +1 yıl Dönerse senindir, dönmezse hiç olmamıştır 😅😄 Yorumla XG10AV +1 yıl Diss attın demek bana, bunu sen istedin.Ünlü futbolcu Philipp Lahm ile Acun Ilıcalı yan yana gelirse ne olur?LahmAcun olur. :D Yorumla Manquer +1 yıl Ahahaaa ben öyle şeyler bilmem yaa 😅😂 hiç yarışa girmeyeceğim 🙈 Yorumla XG10AV +1 yıl Yorumla Manquer +1 yıl Aaa çokk ayıp amaa 😅😂 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Benim sıralamam;1 döner2 lahmacun3 dolma4 sarmaYukarıdaki yemeklere göre sıralama yaptım 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl ben mangalda kırmızı et severim..bu dördü arasında da lahmacunun yeri farklıdır :) 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. En sevdiğim lezzet yok 1 15 Yorumla Manquer +1 yıl Ciğer? Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Sadece yaşamak için yiyorum zevk almak için değil Yorumla Manquer +1 yıl Yemeğe bile negatif enerji yükledi yaaa 😫😫🤦🏻♀️ Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Yüklerim ben Yorumla Manquer +1 yıl Uyuzzz olmak bunu gerektirir çünküü 😃😂 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Evet öyle herkes uyuz olamaz. Hakkını vermek lazım Yorumla efulimmm88 +1 yıl Ruh emici tam ya 😃 Yorumla Manquer +1 yıl Aynen valla efucummm 😄 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Ruh eşi var da ruh emici niye olmasın 😎 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Birşeyden de mutlu ol bee huysuz şirin Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Mutluluğa alerji var sanırım 😃 Yorumla Manquer +1 yıl Şirin mi 😃😂 gargamell ooo 😂😂 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Belli belli milletin enerjisini sömürme bari 😃 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Somururum affetmem 😎 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Aaaa ben gidiyorum ✋ güzel enerji dolu günümü sömürtmem kib bye 😃 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Tuhaf belki ama sarma hiç sevmem. Kebap. 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şahsen içliköfte bu görseldekilerden daha güzel 1 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. Döner çok abartılıyor. Sarma en güzeli 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Saadee küfteeh. Seviyorum ben köfteyi 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Zeytinyağlı yaprak sarması 1 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Ah hepsini çok ayrı severim🤤 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hepisiii 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Şaşırdık mı, hayır 😃😅 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Et ürünleri olabilir dinlendirilmis olarak. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kebap 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sarma 1 0 Yorumla