Yeme & İçme "Kıbrıs Tavuk Dolma" yediniz mi? Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bonjour!"Kıbrıs Tavuk Dolma" yediniz mi?-Yedim, Kıbrıs'ta gerçekten çok güzel yapıyorlar. Gideceklere tavsiyemdir. <3Kıbrıs Tavuk Dolma : Mantar, krema ve peynirli beşamel sos ile doldurulmuş piliç göğsü "Kıbrıs Tavuk Dolma" yediniz mi? Cevapla Güzellik Soruları Krem Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 868 cevap paylaştı. Bak yaaa 😀 Askerliği orada yaptım, daha öncesinde iş için de gittim zamanında; kimse demedi ki şu yemeği de var 😀 Hellim peynirinden başka bir şey, içkiden başka bir şey tavsiye eden olmadı 😀 1 2 Yorumla Pseudanor +1 yıl Genel bilindik şeylerden sıyrılınca, farklı lezzetleri görmek mümkün. Öğrenmiş oldun. Gidince mutlaka denemelisin. Umarım beğenirsin :) . Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Teşekkürler, evet olabilir 😊👍 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok güzel duruyor. Yemedim ama denemek isterim. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yemedim ama güzel görünüyor ama bugün canım hiçbir şey izlemiyor Allah kahretsin😟 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Yemedim birde orada askerlik yaptım tüh ya 1 1 Yorumla Pseudanor +1 yıl Güzel bir lezzeti kaçırmışsın cidden 🥲 Yorumla
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Askerliği kıbrısta yaptım adını bile duymadım 1 1 Yorumla Pseudanor +1 yıl Olabilir, biraz menüyü deşmek lazım :). Yorumla
mdndkdk718282 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Tavugu haşlama harıc baska sekılde yemedım bılmıyorum fakırım 2 0 Yorumla
kayboldumsanki Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Güzel görünüyor ama mantar olmasa daha iyi 😁 1 2 Yorumla Pseudanor +1 yıl Mantarsız olur mu emin değilim ama dişe gelmediği kesin mantarın merak etme :) . Yorumla kayboldumsanki +1 yıl Dişe gelsin gelmesin hiç sevmem Yorumla
kerem_can_53 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl maalesef yemdedim nasıl tatı? 1 1 Yorumla Pseudanor +1 yıl Açıklamak biraz zor xd. Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Gitmede yedim.. 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Girnede* Yorumla