Mevzu patlıcan yemekleri olunca hepsine bayılıyorum severek yiyorum. En sevdiklerim karnıyarık, fırında patlıcan kebabı, kozlenmiş patlıcan ve şakşuka çok severim fakat karnıyarık yemeği bi tık önde 😋😋 Peki senin tercihin karnıyarık mı, şakşuka mı? Daha önceki hesabımda paylaşmış olduğum karnıyarık tarifini de aşağıya bırakıyorum 👇👇👇👇👇 Patlıcandan Kral Yemek Karnıyarık! #DeliMavi 16 Mart 2022
Her çeşit yemeği tatlıyı baklavayı yapmayı biliyorum ama bir tek en sevdiğim yemeğin tadını kadınlar kadar tutturamıyorum karnıyarık çok seviyorum ama kimse benim kadar diğer yemekleri lezzetli yapamaz çünkü el lezzetim çok güzel yarışan olmadı
Bonjour! Şakşukanın ne olduğu hakkında gram fikrim yok :) . O yüzden karnıyarık. Hem ben karnıyarığı daha çok severdim kesinlikle. Yani diğer yemeği bilseydim. Pilavla filan gayet güzel oluyor, bulgur pilavı. Yanında ayran derken ohh miss. <3
Aşırı ağır ama ben denedim çizik atıyorsun pijama gibi soyduktan sonra 5 yemek kaşığı yağ ve tuz ile yoğurup fırınlıyorsun. Ardından mis gibi de oluyor 💃